po kolika měníte "kosti" (stabilizátory)?
Re: po kolika měníte "kosti" (stabilizátory)?
opel corsa 1.2 eko 33kw 1996.... nikdy nesklamala !!!4/2018 recyklacia
opel astra 1.9 cdti 88kw 2005 16v ...už 2×...
opel corsa 1.4 edicia 100 74kw 2011.....
opel corsa 1.2 59kw 2009
opel astra 1.9 cdti 88kw 2005 16v ...už 2×...
opel corsa 1.4 edicia 100 74kw 2011.....
opel corsa 1.2 59kw 2009
- Reklama
MEYLE má aj plastové aj kovové prevedenie.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
ja menim ted meyle kovove.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
loni jsem měnil a dal jsem tam FEBI z Autokelly a už po 22 000 km musím na pravé straně měnit na pravé straně je špatnej i spodní čep, takže to mohlo mít vliv kratší životnost?? snad to po výměně obou čepů i tyček stabilizátoru vydrží déle, RomanK mi doporučil MEYLE a dneska mi to bude měnit
taky jsem měl načatý čepy řízení, tak aby se to nemuselo za pár měsíců měnit a platit znova geometrie, nechal jsem to vyměnit taky (prý jsem tam měl zesílený čepy řízení pro 18tky kola, ale ty neměl RomanK skladem a já stejně 18tky nemám...)
MEYLE je dražší než FEBI, tak snad vydrží dýl
taky jsem měl načatý čepy řízení, tak aby se to nemuselo za pár měsíců měnit a platit znova geometrie, nechal jsem to vyměnit taky (prý jsem tam měl zesílený čepy řízení pro 18tky kola, ale ty neměl RomanK skladem a já stejně 18tky nemám...)
MEYLE je dražší než FEBI, tak snad vydrží dýl
Meyle (kovové) som mal aj ja, ale pri výmene tlmičov sa pretočili vnútorné 6hrany pri povolovaní pravej strany. Išli dole flexou. Ale dal som znovu obe Meyle 22€ za obe nieje tak veľa.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Já dával plastový, ono je celkem jedno jaký, hlavně, aby vnitřní pouzdra byly kvalitnější. jak už tu psal denny, tak na našich cestách asi opravdu stačí nejlevnější....
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
Měnil jsem kosti při 130t. Koupil jsem starline, mam na nich najeto pres 30t a jsou stale dobre!
--------------------------
Opel Astra 1.7CDTi 74kW
Opel Astra 1.7CDTi 74kW
Tak jsem měnil kosti koupil jsem na radu MOOG, na tacho jsem měl 155tkm,a mekanik říkal že byli asi původní (podotýkám že po českých silnicích najely 25tis-semnou). Jako ten rozdíl v jízdě je sakra znát
Opel Astra Caravan 1,9 CDTi 16V 110 Kw Cosmo IDS+
Astra Caravan 1.9 CDTI Z19DTH.
Dlouhodoba 6,5L/Km
Dlouhodoba 6,5L/Km
- smileboy
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, mám ten pocit, že mě to taky už čeká. Chci se zeptat, jestli lze vykloktanej stabilizátor poznat i bez sundanýho kola? Tj, když otočím kola do rejdu a ručně s tim zalomcuju?
Opel Astra H 1.9 CDTi Caravan 88 kW, 1/2007, GID, aut. klima, CD30 MP3, stropní DVD, tempomat a největsí vychytávka - ovládání předních oken DO!