Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- Reklama
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
No je to mozny, tak ze zdravim
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Dik, ale zatim neplanuji, radsi pojedu na dovcu nez vyhazovat penize za novy auto ktery jezdi stejne jako moje soucasny
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
tak já dneska popré obul nové gumy na auto..jedná se o gumy Barumky..na předchozím autě jsem s nima byl spokojený tak snad budu i v tomhle rozměru 225/45/17
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
Dnes výmena oleja Castrol Edge 5W-40 a filtre, olejový, vzduchový, palivový. Ako často meníte palivový filter?
Opel Astra H Caravan, r. 2008, 1,7 CDTI 92kW (125k), Z17DTR, čierna metalíza, "sport", CDC 40 Opera
tak ako olejovy
Dnes dezinfekce, přetěsnění a doplnění klimatizace. Výměna pylového filtru, při dosazení nového jsem použil podložku z tvrdého papíru ve stejné velikosti jako filtr, hlavně na výšku a může být i o trošku delší (použil jsem stojan ze stolního kalendáře). Zasunul jsem podložku do prostoru filtru a nechal kousek venku, po této podložce jsem pak zasunul filtr jako po másle bez lámání rukou a potom podložku vyndal, filtr je díky podložce dobře a rychle usazen.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
s dovolenim tvuj postup pri vymene filtru okopiruju, hrozne se tam dostat a navic se taky lame samotny filtr, kdyz ho zasouvas, tohle se mi libi
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW