Přístrojová deska
Re: Přístrojová deska
Jen takový nápad, nemáte všichni náhodou MKJ?
Zafira B 1.9 CDTI OPC Line 110kw, Bi-Xenony, Panorama, Recaro sedačky, MKJ, MVK, Raspberry Pi - RaspBMC, parkovací kamera, Mini 0803 Ambarella, NAVI CD70, Sport, r.v.2007
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...
- Reklama
RE Mayki: copak, tobě to taky zlobí?
Je fakt, že já mám MKJ (cca 1,5 roku) a mám trochu obavu z toho jak je stále připojená na diag. zásuvku. Přeci jenom se s trvalým připojením zásuvky ve fabrice nepočítalo a může to být příčina těchto šotků.
Je fakt, že já mám MKJ (cca 1,5 roku) a mám trochu obavu z toho jak je stále připojená na diag. zásuvku. Přeci jenom se s trvalým připojením zásuvky ve fabrice nepočítalo a může to být příčina těchto šotků.
- vojtavojta
Blikani vystraznych,absolvoval jsem podruhe behem 4 let. Poprve jsem MKJ nemel a ted mam. Co muze mit spolecneho diagnosticka zasuvka s blikanim blinkru.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
RE vojtavojta: ... a co to rozsvěcení světel při otočení klíčku zapalování do prvé polohy. Svítily pouze potkávací světla a zadní ne. A to byl ovladač světel na nule. Také mi MKJ nezobrazovala stahování oken na DO. Jsou to prostě věci z komfortní jednotky, tak proto mě to napadlo.
- vojtavojta
To nevim,az tolik jsem potom nepatral. Jelikoz to jsem mel uz podruhe ,tak jsem si rikal ze cas od casu to proste tak musi byt. Aj chlapi maji svoje dny.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Ne ne, mě to "zatím" nezlobí, s tím MKJ to byl jen nápad, hledal jsem něco, co máte společného. No je to ovšem divný jev...
Zafira B 1.9 CDTI OPC Line 110kw, Bi-Xenony, Panorama, Recaro sedačky, MKJ, MVK, Raspberry Pi - RaspBMC, parkovací kamera, Mini 0803 Ambarella, NAVI CD70, Sport, r.v.2007
Ahoj,
tak se přidávám do klubu:-)
Dneska ráno jsem nastartoval auto, vyjel, začal padat otáčkoměr a rychloměr, naskočila ikona autíčka s klíčkem, potom to zase naskočilo, zhaslo atd. Vypnul jsem motor, nahodil znovu a vše v pořádku. V průběhu jízdy to znovu udělalo se stejným průběhem (zvláštní, že to udělalo i jednou když se auto hodně zhouplo - to by napovídalo na nějaký uvolněný kabel). Dojel jsem nakonec s plně rozsvícenou palubkou, jak má být, tak jsem si myslel, že je to chvilkové zablbnutí.
Odpoledne jsem znovu přišel do auta a přístrojová deska se mi od té doby nerozsvítila. Zato se hned rozsvítí světla aníž bych je zapnul v momentě kdy otočím klíčkem. Nepomohlo vypojit baterku. Jinak vše funguje, kromě výstražných světel kdy se zapne výstražný trojúhelník.
Jen pro jistotu přidávám popis auta: Opel Astra Caravan H r.v.2006. 1.6 Twinport.
Za každou radu děkuju předem.
tak se přidávám do klubu:-)
Dneska ráno jsem nastartoval auto, vyjel, začal padat otáčkoměr a rychloměr, naskočila ikona autíčka s klíčkem, potom to zase naskočilo, zhaslo atd. Vypnul jsem motor, nahodil znovu a vše v pořádku. V průběhu jízdy to znovu udělalo se stejným průběhem (zvláštní, že to udělalo i jednou když se auto hodně zhouplo - to by napovídalo na nějaký uvolněný kabel). Dojel jsem nakonec s plně rozsvícenou palubkou, jak má být, tak jsem si myslel, že je to chvilkové zablbnutí.
Odpoledne jsem znovu přišel do auta a přístrojová deska se mi od té doby nerozsvítila. Zato se hned rozsvítí světla aníž bych je zapnul v momentě kdy otočím klíčkem. Nepomohlo vypojit baterku. Jinak vše funguje, kromě výstražných světel kdy se zapne výstražný trojúhelník.
Jen pro jistotu přidávám popis auta: Opel Astra Caravan H r.v.2006. 1.6 Twinport.
Za každou radu děkuju předem.
Astra Caravan r.v.2006 1.6/77kW
Asi by som si prečítal tému CIM modul.
Ale vážne, ak niekto nemá ovládanie na volante tak nezistí ľahko, že je to CIM. Možno len nefunkčnosťou klaksónu a trojuholníkovými blinkrami. Čo píšete mi pripomína blbnúci CIM.
Ale vážne, ak niekto nemá ovládanie na volante tak nezistí ľahko, že je to CIM. Možno len nefunkčnosťou klaksónu a trojuholníkovými blinkrami. Čo píšete mi pripomína blbnúci CIM.
EX Opel kadett 1,6D, Opel vectra B 1,6 16V CD, Opel astra H caravan 1,9CDTI 74KW 11/2009 (elegance)
Ovladani na volantu mam a.bez problemu mi na nem vse funguje.Zkusim jeste klakson,zda funguje,to jsem nezkousel.Co by pak znamenala vymena nebo oprava cim modulu?
Astra Caravan r.v.2006 1.6/77kW