Kupa sportoveho podvozku
Kupa sportoveho podvozku
Caute chalani neviete mi poradit nejaky podvozok sportovy v dobrom pomere cena/kvalita
Opel Astra H 1,7 CDTI 74 kW
r.v. 2005
r.v. 2005
- Reklama
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kupa sportoveho podvozku
pokud chces vazne neco kvalitniho abys zachoval komfort a zaroven kvalitu..tak doporucuju pruziny eibach pro kit!!!!!!!!!!!!!
Opel Astra OPC
otazka je jak to mysli, jestli samotne pruziny nebo i pruziny + tlumice
jinak Eibach Pro Kit (sportovni pruziny - snizi cca o 3cm vpredu/vzadu) doporucuji, prijed se svezt
tady si najdes co si jen vymyslis
jinak Eibach Pro Kit (sportovni pruziny - snizi cca o 3cm vpredu/vzadu) doporucuji, prijed se svezt
tady si najdes co si jen vymyslis
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
Já si nemůžu vynachválit IDS+. Občas se mi zdá, že na naše silnice moc tvrdej podvozek. Ale to se mi zdá i v autobusu MHD
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
pokud je IDS tak stačeji pružiny -30mm od HaR
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
Ide o to ze musim vymenit tlmice a ako ratam tak ratam a je to vyhodnejsie vymenit a vyzera to super tak rozmyslam co urobit
Opel Astra H 1,7 CDTI 74 kW
r.v. 2005
r.v. 2005
- jour
- Kontaktovat uživatele:
Chcem sa opytat, aby som nemusel zakladat nove vlakno - ako sa da vypatrat cislo klasickeho sportoveho podvozku ale nie IDS? Myslim, ze by to mali byt iba nizsie a tvrdsie pruziny, ale mozno sa mylim. Rozmyslam nad tvrdsim podvozkom, ale originalnym, pripadne nejake odporucania co dat. Nejde mi o znizenie ale o pritvrdenie.
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
Tobě nestačí sériová tvrdost?
Asi tam máte vyžehlené silnice. Mít tady u nás tvrdší podvozek, tak chodím co týden k zubaři
Asi tam máte vyžehlené silnice. Mít tady u nás tvrdší podvozek, tak chodím co týden k zubaři
no já jsem po snížení po pravdě moc nepocítil, že by byl podvozek tvrdší než u sériovky
ale je to poznat nerikej, ze se ti po snizeni s autem nejezdi lip (kontrola nad vozidlem)
chtel bych vedet, jake to je, kdyz das autu komplet sportovni podvozek (sportovni tlumice a sport. pruziny..)
je tady nekdo takovy, kdo menil?
cekam, ze po snizeni pruzinama se mozna budou casem hlasit tlumice, urcite jsou ted asi vic namahene, kdyz je auto nizsi.. nebo?
chtel bych vedet, jake to je, kdyz das autu komplet sportovni podvozek (sportovni tlumice a sport. pruziny..)
je tady nekdo takovy, kdo menil?
cekam, ze po snizeni pruzinama se mozna budou casem hlasit tlumice, urcite jsou ted asi vic namahene, kdyz je auto nizsi.. nebo?
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW