Pokec o čemkoliv a OT
Re: Pokec o čemkoliv a OT
Sice Ti přímo neporadím, ale jezdím hodně na cross kole. Mám tam původní nějaký Innova (nevím, jestli je to dobrá, nebo špatná značka, ale třeba pomůže) a ty už tam drží 4-5tej rok. Každej rok s tím najedu cca 1000 km foukaný na 5,4 atm. Mám ještě cca 1mm vzorek s jízdou kolem 90% silnice.
- Reklama
Ono do térenu to chce nějakej kvalitní plášť s kvalitní směsí, ne moc tvrdou a hlavně to nepřefoukat. Loni jsme najezdil 2700 km na kole, letos chci víc. Ale ty Michelinky mě teda výdrží zklamaly, budu rad, když na nich dám 500 km Jenže tolik vychvalovaný Schwalbáky stojí i třeba 900 Kč za plášť a to teda nedám
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kde ses to dočetl ?Pepajz píše:Servisy EUROMASTER nabizi desinfekci a plneni klimy za 499kc do 30.4.2013. Plneni klimy 500-1000gr chladiva. Podle pobocky.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Radoš92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já to mám nejblíže do Bílovce.... tam se mi nechce a zrovna zítra někam na klimu musím...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
Byl jsem v Pneuservisu v Bilovci a kdyz jsem platil, tak na pultu meli letacky s tou akci. Jinak v BC je jenom pneuservis. Servis klimy maji, pro me nejblize, v Ostrave na Rudne.
1,7 CDTI, 74kw, rok výroby 2009
Já jezdím Schwalbe a na silnici si nemůžu stěžovat, v terénu se mi zdají trošku slabší, ale může to být jen dojem, loni jsem jim dal tochu zabrat na Rychlebských sztezkách, ale letos ještě vydrží, kolega kupoval teďka Michelin a v terénu chrochtal blahem, ale jak to bude s nájezdem, kdo ví.Nerez píše:Kluci co jezdíte na bikách, poraďte nějaké kevlarové pláště v rozměru 26x2.0 maximálně 26x2.1. Z nějakých 70 % asfalt a zbytek terén. Potřebuju hlavně výdrž. Na sezonu jsme koupil kevlarové Michelin wild racer 26x2.0, mám na nich najeto asi 200 km a ty středový špalky jsou tak poloviční vůči novým, a to i ten přední. Na čem jezdíte vy? Ale nic v ceně gumy na auto
Zafira 1,9 CDTi 88kW 2005, CD70 NAVI, park pilot, automatická klimatizace a spostu drobností co auto umožňuje
Pokud chces na bika neco rychlejsiho, tak bude dobrou volbou Schwalbe Rocket Ron, samozrejme v kevlarove verzi. Ten by se mel dat sehnat za vcelku rozumny penize;-) Je jezdim Continental Race King a ten umi taky dobre "pelasit" a zaroven v terenu slusne drzi. I kdyz vzorek tomu moc nenapovida Ten jezdim v bezdusove verzi a treba k dusovym kolum bych se uz nikdy nevratil
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- BikerMarius
Já včera přezul na Swable Rocket Ron 26x2.25 nádherný gumy Jestli chceš výdrž a hodně jedeš asfalt tak bych ti doporučil Schwalbe Smart SAM 26x2,1.Nerez píše:Kluci co jezdíte na bikách, poraďte nějaké kevlarové pláště v rozměru 26x2.0 maximálně 26x2.1. Z nějakých 70 % asfalt a zbytek terén. Potřebuju hlavně výdrž. ....
- BikerMarius
Beavis: Co máš za kola na bezdušáky ??
Shimano XT WH-M775
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)