Milošová Astra GTC

milos797

Re: Milošová Astra GTC

Příspěvek od milos797 » 05 říj 2009, 18:04

No tie kola to bude určite časom. Samozrejme plánujem nejaké zmeny, ale teraz potrebujem dorobiť to, čo je také urgentné:
vyriešiť problém s klímou a kontrolkou s kľúčom (som objednaný do servisu v sobotu)
Poriešiť sedačku šoféra - keď chcem posúvať dopredu a dozadu tak tam akoby sa tá koľajnička nie úplne zdvihla a tiež aj keď je sedadlo zaistené, tak trochu behá do strán (úplne malinko, ale chcem to mať dobré)
Chýbajú zadné odrazky, tie musím objednať
Urobiť prihlásenie (čakám na výnimku z MDPaT lebo mi chýba nálepka ktorá býva vo dverách spolujazdca a nespravia mi originalitu kým mi neudelia výnimku)

No a potom samozrejme ďalšie investície, ktoré až do prihlásenia nemôžem spraviť ako:
Poistky, ... a samozrejme zimné gumy. A to už za tento mesiac by aj stačilo :-)

A potom po pár výplatách bude nasledovať:
fólie, elektróny (plánujem niečo kde je aj čierna farba, ten taký nový štýl), možno spojler, ...

No a pripájam ešte tie fotky toho LPG zariadenia. Chcel som odfotiť aj motor, tam je to vidno najviac aký je zásah, ale som zabudol, takže nabudúce. Ale tak na jednej fotke je kontrolka, ktorá ukazuje stav palivovej nádrže. Je tak umiestnená, že to nevadí, z pohľadu vodiča ju nevidno (zavadzia volant) a vlastne je to len taký štvorček so svetielkami a malým tlačítkom, kde v prípade potreby môžem prepnuť z LPG na Benzín... A to jedno svetielko keď bliká, znamená že idem na benzín a keď svieti tak idem na LPG. JEdnoduché. No a odfotil som aj otvor na čerpanie. Je to skryté, nie ako to štandardne býva na nárazníku. Takže z vonku nikto nevidí, že auto je na LPG (no ale budem musieť nalepiť tú blbú nálepku :-( )

Keď dám auto na sk značky, doplním odrazky tak nafotím viac, aj motor.

Obrázek
Obrázek
Opel Astra H 1,6 16 ventil + LPG

Reklama

Pepino_GH

Příspěvek od Pepino_GH » 05 říj 2009, 18:08

Pěknej mazel... ;)
Opel Meriva B 1.4 88 kW Obrázek
Opel Astra G HTB 5D 1,2 16V 48 kW X12XE - Supersport + historie
Opel Astra H Caravan 1,7 CDTI 74 kW Z17DTH

corsaczek

Příspěvek od corsaczek » 05 říj 2009, 21:22

Krásný GTC, ať dobře slouží :D

Kesi

Příspěvek od Kesi » 05 říj 2009, 21:25

To plnenie LPG je pekne vymyslené. 8-)
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan

milos797

Příspěvek od milos797 » 05 říj 2009, 21:43

jj vymaslene to je fajn, uz to pospekulovali. Poliaci plyn montuju uz dlho a tie servisi to vedia, kedze to robia denne. Inak som ich musel trosku uplatit, lebo mali prace na 2tyzdne dopredu. No a este aby som povedal, na tankovanie je taky nastavec, ktory do tej nadrze namontujem.

MrMarian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrMarian » 08 říj 2009, 15:32

Zdravim,

Na Renault Laguna som mal LPG - nemal som tam samostatne ukazovatko na LPG ale ked mi to preplo na LPG tak posunula rucicka (ak sa nemylim tak je to obyc voltmeter - tak by to nemal byt ani tu problem). Ja som mal BRC (ak sa nemylim) - bolo to uz davno.

Mas pekne riesene tankovanie - neviem si ale predstavit ako to funguje ...

Skoda ze to nevie dojazd. Ak sa nad tym zamyslim tak by to malo byt jednoduche ... (napatie na jednje narzi (mnozstvo benzinu) + napatie na druhej nadrzi (mnozstvo paliva) prevedene na litre) podelene spotrebou a vyjde mu (priblizne - ina je spotreba benzinu a plynu) dojazd.

Plyn je ako pises suchy, ale ja si nepamatam zeby som mal nejake pridavny olej ... mal som len sviecky na LPG ... ale potom som ich vymenil za "normalne" ale nezbadal som ziadny roadiel - pravdepodobne asi marketing.

Dakujem za info.

Prajem pekny den.

M.
Opel Astra H 1.6 16V 85kW Z16XER Enjoy 7/2009 sedan
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....
Obrázek

milos797

Příspěvek od milos797 » 08 říj 2009, 18:29

Aha jasné, ďalšia vec čo musím odfotiť :-) Tankovanie funguje tak, že sa odkrúti ten plastový kritik, namontuje sa tam taký nádstavec a potom normalne už len tankovacia "pištoľ" . To je zase za to, že to nemám na nárazníku :-D Inak ten dojazd, to je taká malichernosť...

martas

Příspěvek od martas » 09 říj 2009, 10:45

Hezké GTC v té černé barvě vypadá fakt dobře 8-) akorát jak už tady psal dark, tak by dam sedly nějaké větší a šírší liťáky, jinak super :D

milos797

Příspěvek od milos797 » 10 říj 2009, 23:24

Dnes som kone)cne dal do poriadku klňimu. Svietila mi kontrolka auta s kľúčom a písalo chybu nedostatočne napájanie ventilátora. Bolo to ale len omylom prepnuté v systéme, zaplo sa to a frčí ako má. Takže od dnes je astra so všetkým, čo sa dá aktivovať bez nákupu materiálu:
Tempomat, palubný počítač, denné svietenie, klíma, zatváranie a otváranie okien ďiaľkovňym...
Stňalo ma to 80 € :-(

Odpovědět