Pokec o čemkoliv a OT
Re: Pokec o čemkoliv a OT
ja polovicu medzi eco a comfort
- Reklama
Pavle at to tam Otíkovy neplevelím,odpovím tady,já osobně jsem změnu tvrdosti nijak významně nepocítil,ale co jsem pocítil výrazně,že sedí jak přibitá
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Díky Ivoši Na Astře ty 16ky vypadaly hodně dobře, ale na Záfě mi prostě přijdou malý. OK, tak já po nich začnu koukat
Máš pravdu,však ted už na 16-kách přežívám jen zimu,ale zase díky těm strukturovaným ráfkům se na ni i v zimě dá dívat
No já mám na zimu plecháče 15ky a to je na Zafiře teprve hrůza . Na Astře to šlo.
Že bych 16ky alu nechal na zimní? Zimní už mě stejně opouštěj......to bude zas peněz. Jejda to jsem zase nahlodanej
Asi to nebude hned, ale větší letní chci
Že bych 16ky alu nechal na zimní? Zimní už mě stejně opouštěj......to bude zas peněz. Jejda to jsem zase nahlodanej
Asi to nebude hned, ale větší letní chci
Máš o čem přemýšlet,mozek nebude zahálet Však to nemusí být ranec,třeba WSP dělá krásný repliky,já kdybych tehdy nedostal nabídku od Dimiho,už bych je měl
Tak včera bylo v Ostravě zase živo. Sparťani a Baníkovci jsou jen stádo dutých hlav, na to už nic jinýho říct nejde...
http://www.novinky.cz/krimi/299708-fotb ... denci.html
http://www.novinky.cz/krimi/299708-fotb ... denci.html
- Radoš92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já bych tyhle kritické zápasy dal bez fanoušků-. Tohle s fotbalem nemá nic společného. Naprosto nic.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
Servisy EUROMASTER nabizi desinfekci a plneni klimy za 499kc do 30.4.2013. Plneni klimy 500-1000gr chladiva. Podle pobocky.
1,7 CDTI, 74kw, rok výroby 2009
Kluci co jezdíte na bikách, poraďte nějaké kevlarové pláště v rozměru 26x2.0 maximálně 26x2.1. Z nějakých 70 % asfalt a zbytek terén. Potřebuju hlavně výdrž. Na sezonu jsme koupil kevlarové Michelin wild racer 26x2.0, mám na nich najeto asi 200 km a ty středový špalky jsou tak poloviční vůči novým, a to i ten přední. Na čem jezdíte vy? Ale nic v ceně gumy na auto