Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Tak prezuty obe nase astry, gecko ma novy pneu tak snad jeste chvili bude drandit a u hacka "prekvapive" zjisteni, ze originalni brzove kotouce se asi nedoziji 150t km, nyni mam cca 139t Ale i tak slusny vykon na brzdy si myslim
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Mne to čeká zítra.. Jen zvažuji, jestli nevyměnit géčkový letní Micheliny (DOT 2002) za nějaké mladší.. Mají ještě 4 mm, tak si říkám, že by ještě mohly jednu sezónu vydržet..
Pepo v pohode, na supersport to je
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Dnes konecne krasne, takze prvnich jarnich 18 inline kilometru
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
já drobek přes 20 Taky sem nemohl vyšmatlat schody
Me boli spis jen chodidla, jako kdyz mas prezkace po dlouhy dobe na noze, ale to se podda
Tak u me dneska 50 kilacku na biku, nad UL sme jeli jeste kus po snehu a na moto cca 100 kilasku ve stylu vymetani pavouku po zime A na zaver 2x tankova Plzen. Takze u me krasnej den
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Já sem celej den nejezdil. Pouštěl sem taky letadýlko, který sem při přistávání kompletně rozbil
Já dnes přezul a umyl. Leštění jsem si za slunečnýho dne užíval. Pak po vzoru Beavise jsem zasednul na zahrádku do houpačky a dal dvě plzničky jako odměnu za dobře odvedenou práci
Fuj, Plzeň.. Vždyť to euro pivo už nechtějí pít ani plzeňáci..
Přezuto a jdu si dát za odměnu Hoegaarden
Přezuto a jdu si dát za odměnu Hoegaarden