Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Taky jsem včera prezul.
Jak. začne slunit svitičko tak komplet debordelizace.umytí,nalesteni.
O kontrole klimatizace taky přemýšlím,když mám zafiru prvním rokem.abych věděl jestli je ok.
Jak. začne slunit svitičko tak komplet debordelizace.umytí,nalesteni.
O kontrole klimatizace taky přemýšlím,když mám zafiru prvním rokem.abych věděl jestli je ok.
- Reklama
Tak na prezuti zatim nebyl cas (aneb kola jsou v garzi 100km ode me), ale dneska pri nakupovani v supermarketu mi nejakej "dobrak" se Zafirou B (tmava seda, RZ 5P? ????) podrel dvere a urazil kus kliky, na me bile barve je to bohuzel dost videt, ach jo
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
Tak sa mi to podarilo nájsť. 67 32 017 Cena 121,80€. Malo by mi to prísť za 61,50€ tak uvidíme (až prídem od očného).astros píše:Dnes som si na nete objednal bočné clony na Astru H 5dv. Nevie niekto zistiť, koľko stoja v Opli? Katalógové číslo nemám. Vďaka.
já dneska viděl poprvé hlášku "check brake light". Žárovka se odporoučela
-
dneska astřička dostala novej alternator,tedy zrepasovanej,tak snad to zas nějakou dobu vydrží:-)
Opel Astra Caravan 1.3 CdTi
- pepino231187
- Kontaktovat uživatele:
No tak já už letňáky mám asi týden, ze začátku to byl docela nezvyk, že jsou mnohem tvrdší než zimní Clebery HP2. Hlavně se hodně držej vyjetých kolejí.
A včera jsem trošku popustil uzdu vášním a na cestě do Pardubic jsem rozjel svou Astřičku na tachometrových 182km/h. Je tam cca4km rovinka a nikdo nikde nejel. Abych pravdu řekl, moc příjemný to nebylo a obzvláště ten pocit, doby, kdyby...
Při tom fofru okamžitá spotřeba 12,5l/100.
Jinak na klimu jsem objednanej příští středu do Škoda auto servisu v Přelouči za +- 1000,-Kč.
Klima spíná, chladí, ale asi na ní nikdy nebylo hrábnuto, tak jen pro jistotu
I když někdo říká: dokud chladí, tak na ní nesahat...
A včera jsem trošku popustil uzdu vášním a na cestě do Pardubic jsem rozjel svou Astřičku na tachometrových 182km/h. Je tam cca4km rovinka a nikdo nikde nejel. Abych pravdu řekl, moc příjemný to nebylo a obzvláště ten pocit, doby, kdyby...
Při tom fofru okamžitá spotřeba 12,5l/100.
Jinak na klimu jsem objednanej příští středu do Škoda auto servisu v Přelouči za +- 1000,-Kč.
Klima spíná, chladí, ale asi na ní nikdy nebylo hrábnuto, tak jen pro jistotu
I když někdo říká: dokud chladí, tak na ní nesahat...
Opel Astra kombi 1,7CDTI Z17DTH rok 2005
Jak sem si řikal, že výměna žárovky u předního světla je ještě v rámci možností dobrá, tak sem celkem zanadával u zadního světla. Člověk aby si zlámal obě ruce. Přes boční kryt v tapecu odšroubovat 2 matice utáhlý jak prase prostě nešlo, ale síla nakonec zvítězila. V manuálu píšou o použití klíče na kolo. Haha a jak bych ho asi dostal na spodní matici, to bych musel oddělat tapec a to bych se mordoval ještě s tímhle další půl hodiny. Ještě abych se k těm maticím vůbec dostal, tak sem musel odpojit konektory od el. centra a to sem se bál, tak sem odpojil aji baterku. Výměna žárovky 45 minut.
Zlatá Astra F a výměna žárovky.
Zlatá Astra F a výměna žárovky.
Na kombajnu je zadek fpoho.
Vpředu se blbě mění ty W5W.
H1 taky hůř. Jednou mě prostě ta žárovka upadla a zapadla dovnitř světlometu mezi parabolu a dno světlometu, taže jsem rovnou vymontoval světlomet. Ono je to vůbec rychlejší rovnou vyndat celý svetlo.
Vpředu se blbě mění ty W5W.
H1 taky hůř. Jednou mě prostě ta žárovka upadla a zapadla dovnitř světlometu mezi parabolu a dno světlometu, taže jsem rovnou vymontoval světlomet. Ono je to vůbec rychlejší rovnou vyndat celý svetlo.
Me to samy napsalo taky tento tyden, ale ceskypower2 píše:já dneska viděl poprvé hlášku "check brake light". Žárovka se odporoučela
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- BikerMarius
jaro je tu a bikerova astra vykvetla