Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Kontrola klimy je podle me pekna blbost, kdy firmy chteji akorat na zakaznicich vydelat, pokud se to udela pri plneni pak to chapu ale jet tam jen aby na to jako koukli je asi zbytecny.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
No tak dufam ze dnes kupim cistic na disky, a cez vikend poumyvam interier, nasadim nove koberce, prezujem na letne ...
Premyslam ci sa mi chce natierat brzdove strmene, asi ani ne
Dalej by som chcel asi vymenit manzetu radiacej paky a aj na rucnej brzde sa mi to lupe
Premyslam ci sa mi chce natierat brzdove strmene, asi ani ne
Dalej by som chcel asi vymenit manzetu radiacej paky a aj na rucnej brzde sa mi to lupe
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
vsak prave preto sa pytam. Ja som nemenil napln 3 roky a menim len filtre a striekam tu penu na dezinfekciu. Ale teraz po tych rokoch uz by vraj aj trebalo vymenit napln.
Midzi 3 roky je podle me celkem dost, ja plnim maximalne po 2 letech i kdyz tam jeste napln je, aspon mi to doplni vycisti a je to. Nehlede na kabinovy filtr ktery po 3 letech asi uz pekne "smrdi".
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
filter menim kazdy rok.
Jasný komplet servis celýho toho okruhu takže kontrola těsnění, naplnění, dezinfekceMidzi píše:kontrolu klimy davas aj s vymenou naplne, alebo len kontrola tesnosti a dezinfekcia
Dezinfikovat každej rok, maximálně 2 roky. A kontrola stím spojenáMidzi píše:vsak prave preto sa pytam. Ja som nemenil napln 3 roky a menim len filtre a striekam tu penu na dezinfekciu. Ale teraz po tych rokoch uz by vraj aj trebalo vymenit napln.
Dnes som si na nete objednal bočné clony na Astru H 5dv. Nevie niekto zistiť, koľko stoja v Opli? Katalógové číslo nemám. Vďaka.
Po dvou letech jsem opět zavítal s Astrou na emise a STK. Všechno bez ztráty kytičky. A zase je na dva roky pokoj...
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
koupeny nové Flat stěrače.....ted ještě STK a emise a hurá honit passaty na dálnici
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
Letňáky jsou na autě. Snad už nenasněží