už je máš na autě? jak svítí? odešla mi pravá H7, takže zvažuji právě tyhlesladas opc píše:ja si ted nadelil H7 bosch xenon blue..az mi odejdou moje stavajici zarovky hned je tam naperu!!!
O žárovkách, aneb jak svítit lépe.
Re: O žárovkách, aneb jak svítit lépe.
- Reklama
- jour
- Kontaktovat uživatele:
Páni, ja som si kúpil naposledy lacnejšie žiarovky so zvýšenou svietivosťou a môžem povedať, že svietia ako NightBreakery. Dopravné značky mi osvieti z veľkej vzdialenosti a krajnica sa presvetlila tiež. Protiidúce autá mi zatiaľ neblikali, ajkeď mám pocit že svietia viac dohora oproti originálnym, preto mám sklopené svetlá na polohe 2, občas dám na 1 keď chcem vidieť ďalej. Nie je to zase nejaký brutálny rozdiel orproti originálnym, ale tak ani OSRAM nie sú zázrak (od nich som čakal veľký rozdiel oproti origo).
Odporúčam teda tieto žiarovky:
VECTA Range Power +50%
http://www.autoomega.sk/index.php?id_se ... denie=1&c=
Životnosť zatiaľ neviem, ale keď mi OSRAMky vydržali len 12 000 km a stáli 9x viac (!) tak aj keby vydržali polovicu tak sa stále oplatia
Odporúčam teda tieto žiarovky:
VECTA Range Power +50%
http://www.autoomega.sk/index.php?id_se ... denie=1&c=
Životnosť zatiaľ neviem, ale keď mi OSRAMky vydržali len 12 000 km a stáli 9x viac (!) tak aj keby vydržali polovicu tak sa stále oplatia
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
Mám Osram NB najeto 15tis a svítí stále a rozdíl znatelný.
- petriot
- Kontaktovat uživatele:
Taky používám Osram NB po 17 tis. bez problémů. Můžu jen doporučit.
Astra Caravan 2010, 111 edition, Z16XER
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewtopic.php?f=41&t=5436
OP-COM china clone (8/2010) k dispozici
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewtopic.php?f=41&t=5436
OP-COM china clone (8/2010) k dispozici
já mám philips blue vision najeto s něma cca 30-35 tis. a už jedna odešla ...
- jour
- Kontaktovat uživatele:
Samothe: ako by si zhodnotil ich svietivost oproti original ziarovkam? Maju nadych do bielej ako OSRAM a svietia dobre aj za dažďa?
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
Tak původní NB vydrželi tak 8 tisíc.
Ty novější NB2 a teď je tuším eště nějaká nová edice snad už držej víc.
Nicméně moje zkušenost je opravdu taková, že Philips žárovky svítí stejně dobře a výdrž mají běžně okolo 30-40 tisíc.
EDIT:
Tak jsem se koukal a moje stávající Philips H7r Night Guide mám od 12/2011 a mám na nich najeto cca 44 tisíc. Obě stále drží.
Ty novější NB2 a teď je tuším eště nějaká nová edice snad už držej víc.
Nicméně moje zkušenost je opravdu taková, že Philips žárovky svítí stejně dobře a výdrž mají běžně okolo 30-40 tisíc.
EDIT:
Tak jsem se koukal a moje stávající Philips H7r Night Guide mám od 12/2011 a mám na nich najeto cca 44 tisíc. Obě stále drží.
mne v nedelu konecne odisla aj druha NB takze konecne nahodim nove obe. Vydrzali cca 34 000km resp rok a 5 mesiacov.
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím co by jste doporučili zase OSRAMky, nebo něco jinýho, používam světla jako denní svícení automat H7, či pak přepínam. na noc. Mám Osram NB ale měnil jsem to někdy v červenci tam mi včera jedna prdla po příjezdu z moravy do čech. Nasvíceno asi 25tis. km tak to vyměním zase v páru ať to vypadá stejně. Jen nevím jaké chtěl bych větší výdrž těch žárovek,nebo je ten nájezd na výždrž v pohodě?. Cena minulý rok cca 420kč
tak dle x-fa...m jit do philipsek?! Svítejí dostatečně?
tak dle x-fa...m jit do philipsek?! Svítejí dostatečně?
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem neuspěl a na Philipsy jsem nenarazil takže zase Osram nikde nic jen Narvy, helly a nějaký zarovky za stovku, tak jsem na to vyprnul a zítra zkusím tam narvat ty Osram Ultra life byly lehce přes 3 stovky. Tak snad vydržejí. Asi to nebude svítit jak Osram NB, alespon tam nebudu muset lest do světel tak často.
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...