Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- BikerMarius
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
nsRED: Až přijdeš nato proč píská tak dej vědět. mně po výměně rozvodů pumpy a klíňáku to začalo pískat po nastartování a hlavně v zimě .
- Reklama
- destroyer_svk
No to nie je ktovieaky zubar ked trha zdrave zubky.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
v pátek výlet do matičky Prahy,celkem najeto 335 km,počasí dobrý,provoz taky.
pohoda den,hlavně , že jsem nemusel být v práci
pohoda den,hlavně , že jsem nemusel být v práci
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH
- petriot
- Kontaktovat uživatele:
My měli s astřičkou víkendový výlet 486 km do Brna (autosalon)--->Hustopeče (návštěva)--->Uherské Hradiště (kamarád k astřičce) --->domů a žasnul jsem nad průměrnou spotřebou 6,2 l/100 km tak jsem ji za výsledek pohladil a řekl, jen tak dál:) Nevím čím to je, ale přikláním se k palivu schell, protože dokud jsem netankoval na OMV nebo SCHELL tak jsem se pod 7 l/100km nedostal....
Astra Caravan 2010, 111 edition, Z16XER
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewtopic.php?f=41&t=5436
OP-COM china clone (8/2010) k dispozici
Dalsi placebo fanousek
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
My dneska vyrazili nahoru do tisských skal. Prošli jsme se po lesích (10km) a kolem nás jezdili na běžkách
Litoval jsem, že jsem si je taky nevzal, bylo tam náááádherně
Při cestě zpátky nás málem z vedlejší setřelil nějakej dědkózní dojčer. Nevím kdo byl víc vyděšenej, jestli já nebo on, ale dobře to dopadlo
Litoval jsem, že jsem si je taky nevzal, bylo tam náááádherně
Při cestě zpátky nás málem z vedlejší setřelil nějakej dědkózní dojčer. Nevím kdo byl víc vyděšenej, jestli já nebo on, ale dobře to dopadlo
- petriot
- Kontaktovat uživatele:
Když tankuješ u globusu tak to bohužel nepoznáš a řadíš se k ,,placebo,,...já mluvím z praxe...nějaký ten km už mám najetý...a stačí jen excel aj. a hned máš přehled....ti šetřílci co jezdí na klobouka a tankují (globus, tesco, unicorn...) jejich problém VŽDY PRODĚLAJÍ!!!!!!!!!!!!§milosh píše:Dalsi placebo fanousek
Astra Caravan 2010, 111 edition, Z16XER
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
Líbí se mi ten kec co tu zní všude poslední dobou "na klobouka", předtím to tu tolik frázováno nebylo
Mimo to dívali jsme se někdo někdy na vymoly.cz jsou tam hitovky díry v silnicích:) tady v okolí je taky nyní po zimě dost adeptů na opravu povrchu:(
Mimo to dívali jsme se někdo někdy na vymoly.cz jsou tam hitovky díry v silnicích:) tady v okolí je taky nyní po zimě dost adeptů na opravu povrchu:(
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
Uz jsem to tu nedavno psal, co mam hacko taky jsem snad rok bral u OMV a myslel si ze mi to papa min diky tomu, pak jsem zacal brat u Tesca co mam za barakem, rozdil na cene je u nas obcas i 2kc na litru protoze OMV je v centru mesta, nekolikrat overeno kdyz jsem jel dalku bral jsem jak znackovy tak neznackovy benzin a rozdil opravdu neni, veril bych tomu ze napr. v Nemecku ceny jsou sice vyssi ale palivo kvalitnejsi, ale ne u nas kde se sidi vse jidlem pocinaje.petriot píše:Když tankuješ u globusu tak to bohužel nepoznáš a řadíš se k ,,placebo,,...já mluvím z praxe...nějaký ten km už mám najetý...a stačí jen excel aj. a hned máš přehled....ti šetřílci co jezdí na klobouka a tankují (globus, tesco, unicorn...) jejich problém VŽDY PRODĚLAJÍ!!!!!!!!!!!!§milosh píše:Dalsi placebo fanousek
Ale kdyz si myslis ze ti to diky tankovani predrazeneho benzinu snizi spotrebu tak to doloz cisly a ne jedna pani povidala.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jediné palivo u kterého jsem opravdu cítil zlepšené vlastnosti byl Aral Ultimate, tankovaný v Německu. Naproti tomu, nejlepší spotřebu (5,59) jsem udělal na naftu z tesca v Plzni. Pak si vyber