X. Pražský sraz Opel
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: X. Pražský sraz Opel
Bohužel asi neznáš ty lidi, kvuli kterým tam pár z nás jezdí..
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
Ale tak pro nektery to je nutna prezentace vozu, ale vetsina tam jezdi kvuli pokecu, neni to "tuning sraz" jako je obvykle prezentovano v tv.hombre_71 píše:Jsem s Mildou chlapi....mě tyhle srazy připadají jako taková pubertální trapárna. Když se někde potkávají sběratelé veteránů tak prosím, ale tahle naše konfekce ? Koho to baví a nemá jinou zábavu, ať se zúčastňuje. Proti gustu žádný dišputát. Mě to tedy neláká absolutně.
Ale priznam se jak me to drive bavilo tak nyni uz radsi zajedu s detma nekam na vylet
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ideální je přeci spojit příjemný s užitečným. Ač to nemám daleko, stejně to spojuju s nějakou další akcí, jako je ZOO, procházka Prahou apod. Rodinku vysadím ve městě, zajedu na sraz, pokecám se známýma i neznámýma a pak se vrátím za rodinkou.
Upřímně není to až tak o autech, to je prostě Opel v různých stupních výbavy, je to o lidech.
Ale dokážu pochopit, že to někoho neláká a má jinou představu jak strávit volnej den
Upřímně není to až tak o autech, to je prostě Opel v různých stupních výbavy, je to o lidech.
Ale dokážu pochopit, že to někoho neláká a má jinou představu jak strávit volnej den
Nevím, ale pro mne jsou srazy, kterých se účastním, příležitostí potkat se s lidmi, se kterými si mám o čem popovídat. A jestli přijedou OPC nebo Trabantem mi je ukradený..
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak... rád některé tváři vidím a pokecám. Po roce se docela těším.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
Já si jen nějak neumím představit, že se seznamuji s lidmi s kterými mě spojuje jen vlastnictví auta určité značky. Ale opravdu to nikomu neberu, jen si prostě trávení volného času představuji úplně jinak.
Také jsem introvert mající problémy s komunikaci.. To Ti všichni potvrdí.
A upřímně Ti řeknu, že mám radši komornější srazy než mega akce..
Pokud jsi nebyl ani na jednom srazu tak tvůj názor chápu, ale pokud tady píšeš do fóra, tak už se s námi v podstatě znáš... mi přenášíme tohle fórum na parkoviště, kde k tomu co čteme vidíme i toho kdo to píše )
Každopádně se těším na Pražskou bandu a na veselou krávu před restaurací....
jen to počasí aby vyšlo...
jo a kdo jde na motokáry do Radotína? Přidáte se někdo? jdeme zatím: Schumak, Frydex, Melody, a o dalších nevím...
Každopádně se těším na Pražskou bandu a na veselou krávu před restaurací....
jen to počasí aby vyšlo...
jo a kdo jde na motokáry do Radotína? Přidáte se někdo? jdeme zatím: Schumak, Frydex, Melody, a o dalších nevím...
Astra G caravan 1,6 16V 74kW - bejvalka
6x Astra H Caravan 74 - 92kW CDTI,
Zafira B, 1,7 CDTI 81kW, 7 míst,
Astra J S.T., 2,0 CDTI, 121kW,
Insignia ST (Facelift), 2,0CDTI 143kW, OPC line
Vivaro B, 1,6CDTI 103kW, 9 míst
www.rentalcarsczech.eu/nase-vozy/
6x Astra H Caravan 74 - 92kW CDTI,
Zafira B, 1,7 CDTI 81kW, 7 míst,
Astra J S.T., 2,0 CDTI, 121kW,
Insignia ST (Facelift), 2,0CDTI 143kW, OPC line
Vivaro B, 1,6CDTI 103kW, 9 míst