POPIS::Dělení BC
- vojtavojta
Re: POPIS::Dělení BC
Na fotkach vypada o.k..Trosku slabsi radio.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
- Reklama
a ten displej jde teda i vymnenit ?
- vojtavojta
tak díky
-
Zdravím, stal jsem se zatím šťastným majitelem starší Zafiry B a když jsem nemohl najít základní funkce BC, tak jsem hledal až došel sem. Přečetl jsem si pár vláken a snad tomu už rozumím. Ale stejně se radši zeptám. Na palubovce mám display GID a mám tam i tlačítko BC. Na GDI vidím jen záložky pro rádio a navigaci. Při stisku BC se mi zobrazí jen volba pro stopky, což už sem tu někde četl. Dostanu se i do servisního módu, ale v základu nikde nevidím takové standardní informace, jako spotřeba apod. Snad sem i pochopil dobře, že stačí s tím někam zajet, kde mi auto napojí a aktivují další funkce.
- Pochopil jsem to dobře, ža auto má vše co má mít, jen je to třeba aktivovat?
- Kde by se to dalo aktivovat v okolí Ostravy (našel jsem tu vetšinou odkazy na Brno, nebo nějaké Čechy)?
- Jak dlouho taková operace trvá? (Kdyby to bylo "na počkání", třeba bych to zvládl i při nějaké zastávce v Brně.)
- Jakou asi přibližnou můžu čekat cenu této operace?
- Co k této operaci budu potřebovat? (Stačí auto, nebo je třeba i nějaké papíry, nebo něco)
Stále mi totiž uniká význam a nechápu, že auto má vše co má a lecos navíc, ale výrobce tyto základní funkce nezpřístupní. To je nějaký marketingový tah, pro mě asi nepochopitelný?
- Pochopil jsem to dobře, ža auto má vše co má mít, jen je to třeba aktivovat?
- Kde by se to dalo aktivovat v okolí Ostravy (našel jsem tu vetšinou odkazy na Brno, nebo nějaké Čechy)?
- Jak dlouho taková operace trvá? (Kdyby to bylo "na počkání", třeba bych to zvládl i při nějaké zastávce v Brně.)
- Jakou asi přibližnou můžu čekat cenu této operace?
- Co k této operaci budu potřebovat? (Stačí auto, nebo je třeba i nějaké papíry, nebo něco)
Stále mi totiž uniká význam a nechápu, že auto má vše co má a lecos navíc, ale výrobce tyto základní funkce nezpřístupní. To je nějaký marketingový tah, pro mě asi nepochopitelný?
- vojtavojta
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Asi ti můžu pomoct...
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj chci se optat zdali se jedná o bid displej co vše se na něm dá zobrazit ?
Astra H combi 1.6 77kw twinport
ano je to BID a vsetky funkcie su popisane v prvom prispevku.
Třeba mi tu někdo poradí. Je to trochu kombinace všeho a tak jsem zkusil toto vlákno. Mám zafiru 2008 CNG. Mám OP-COM. Zapnul jsem si BC, což se celkem povedlo a na GID se mi zobrazily očekávané informace. Jenže se mi zobrazuje spotřeba jen pro provoz na benzín. Když jedu na CNG, tak se to chová, jako že mám nulovou spotřebu. Tím přepočítává i tu průměrnou a dojezd, čímž po nějaké době jízdy na CNG mám třeba spotřebu 1l/100km s hezkým dojezdem třeba 2000km. Když jedu na benzín, vše počítá dobře. Co můžu udělat, abych přesvedčil BC, aby počítal data na CNG? Máte někdo s tímto zkušenost? Nebo to tak prostě je a můžu vesele zase BC vypnout, protože mi rozumné informace stejně neposkytne?