Prosím o pomoc......zateka

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem.
pueblo

Re: Prosím o pomoc......zateka

Příspěvek od pueblo » 02 dub 2013, 13:07

A jak Ti stříká ostřikovač zadního okna? Pořádně nebo jen tak zavlažuje? Jestli nemáš prasklou hadičku k ostřikovači a neteče Ti tam tohle a ne dešťovka.....

Reklama

baboon

Příspěvek od baboon » 02 dub 2013, 13:18

Díky za nápad, ověřím. Ale myslím, že ostřikovač to nebude - nejvíce vody tam bylo, když auto teď 4 dny stálo, napadl na něj sníh a pak roztál. Ale ještě to raději vyzkouším.

jedei105
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jedei105 » 03 dub 2013, 22:50

martini píše:Zdravim musim to tu napsat bo uz me to sere, dele prselo a uz mam zase v aute mokro, delaji to prave predni a zadni dvere ale v cem je problem ,v predu mam pod tapicerungem misto folie stp gold vytlumeni a delato tak jak i predtim, psalo se ze s pod repraku a proc to dela jen prava strana tak nevim -prisel nekdo 100% na to jak se toho zbavit/podotykam ze predni repraky jsou sroubovany do "mekkeho"vytlumeni, tak kolem asi ne...........jestli nekdo vi at to vpise do obrazku a propo kudy ma voda z dveri spravne odchazet?
toto zatekanie je aj u mna a je to cez spatne zrkadlo. nikde inde to nemoze byt, ja mam dvere vytlmene a vytesne, teoria o zatekani cez reprak je chybna. ked prestane prsat zrkadlo ide dole a vytesnit silikonom. uz ma pekne nasral ten opel...
Astra H Sport Caravan, 6/2006, 1.9CDTi, 110kW, Z19DTH, IDS+, AFL, BAS, ESP....konečne som sa toho zbavil ! :D
Predtym Astra G 1.4 3dv, Peugeot 106, Astra G 1.4 5dv, Corsa B 3dv (asi tyzden :)

www.volnypad.sk

ladik99

Příspěvek od ladik99 » 04 dub 2013, 08:38

Zdarec,jen pro info,teorie zatékání přes reprák není určitě chybná.
Můžu to potvrdit z vlastní zkušenosti.Měl jsem rozdělané dveře u RomanaK a na přední dveře jsme stříkali z hadice a diváli kudy to teče.Teklo to opravdu přes reprák v předních dveřích.
Netvrdím,že to nemůže téct i jinudy.
A určitě nejsem sám kdo to může potvrdit.
Astra H Z16XEP

jedei105
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jedei105 » 04 dub 2013, 10:54

podla tejto teorie teda voda tecie do vnutorneho priestoru dveri, tecie po vnutornej strane dutiny na reprak, a odtial von z dveri medzi dvere a tapacir...jednoducho tomu neverim, lebo mam dvere aj reprak tak utesneny ze tam nepretecie ani kvapka. takze voda sa medzi tapec a dvere musi dostat niekde vyssie, a mam za to ze cez priestor zrkadla. no, v kazdom pripade ked sa otepli ide calunenie dole, hadica a bude pozorovanie. snad spravim aj fotky, potom to sem dam. do auta mi zatieklo uz viackrat, na oboch stranach ale tentokrat uz mam toho naozaj dost, som vytoceny... :evil:
Astra H Sport Caravan, 6/2006, 1.9CDTi, 110kW, Z19DTH, IDS+, AFL, BAS, ESP....konečne som sa toho zbavil ! :D
Predtym Astra G 1.4 3dv, Peugeot 106, Astra G 1.4 5dv, Corsa B 3dv (asi tyzden :)

www.volnypad.sk

Q-čko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Q-čko » 04 dub 2013, 12:13

baboon píše:Ahoj, narazil jsem bohužel také na problém se zatékáním do astry H caravan - do zavazadlového prostoru se mi někudy u zadních dveří dostává voda - když jsem po tom více pátral, tak voda jakoby kape z plastového spodku pravého zadního sloupku a kape přímo do té plastové přihrádky, která tam je. Nejdřív jsem myslel, že by to mohlo být kolem pravého zadního světla, ale jeho horní hrana je níž, než ten plastík, ze kterého to kape, tak jsem z toho trochu jelen. Když jsem procházel těsnění kolem 5. dveří, tak bylo vše v pořádku, nikde to nevypadá, že by tam mohlo téct (měl jsem ho napravo i sundané). Pak už mě jen napadá, že by mohlo téct dírou, kde je chycen pravý hagus a nebo spojem karoserie, který je kousek od pantu, ale netuším, jak je to řešené a jestli je to možné. Případně mě ještě napadl šroub co drží zadní pant, ale nevím :( Nejlépe by asi bylo odmontovat zadní platíky v zavazadlovém prostoru (snad by mohl stačit ten lem zadní horní hrany a pak ten kolem pravého zadního okýnka) a ověřit to, ale to se mi zase nepodařilo zjistit, jak se to demontuje. :(

Za každou radu díky moc.

Skusal si aj piate brzdove svetlo? jetam okoloneho take tesnenie ja som ho musel vycvaknut a plno bordelu tam bolo tak otrasmi asi poviskocilo alebo co tieklo mi tadial inde som nic nenasie tak somto vycistil nacvakol naspat a uz je pokoj zatial ..... 8-)
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip

Q-čko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Q-čko » 04 dub 2013, 12:17

jedei105 píše:podla tejto teorie teda voda tecie do vnutorneho priestoru dveri, tecie po vnutornej strane dutiny na reprak, a odtial von z dveri medzi dvere a tapacir...jednoducho tomu neverim, lebo mam dvere aj reprak tak utesneny ze tam nepretecie ani kvapka. takze voda sa medzi tapec a dvere musi dostat niekde vyssie, a mam za to ze cez priestor zrkadla. no, v kazdom pripade ked sa otepli ide calunenie dole, hadica a bude pozorovanie. snad spravim aj fotky, potom to sem dam. do auta mi zatieklo uz viackrat, na oboch stranach ale tentokrat uz mam toho naozaj dost, som vytoceny... :evil:

Staci dat dole tapacir odsrobovat reprak dat tam kvalitny silicon alebo nejake tesnenie a jeto.... pretoze origo tesnenie povoli, sa stlaci a uz nema dobru schopnost tesnit.vyskusane urobene a uz nezateka a uz boli ine dazde .... :lol:

jedei105
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jedei105 » 04 dub 2013, 20:39

Q-čko píše:
jedei105 píše:podla tejto teorie teda voda tecie do vnutorneho priestoru dveri, tecie po vnutornej strane dutiny na reprak, a odtial von z dveri medzi dvere a tapacir...jednoducho tomu neverim, lebo mam dvere aj reprak tak utesneny ze tam nepretecie ani kvapka. takze voda sa medzi tapec a dvere musi dostat niekde vyssie, a mam za to ze cez priestor zrkadla. no, v kazdom pripade ked sa otepli ide calunenie dole, hadica a bude pozorovanie. snad spravim aj fotky, potom to sem dam. do auta mi zatieklo uz viackrat, na oboch stranach ale tentokrat uz mam toho naozaj dost, som vytoceny... :evil:

Staci dat dole tapacir odsrobovat reprak dat tam kvalitny silicon alebo nejake tesnenie a jeto.... pretoze origo tesnenie povoli, sa stlaci a uz nema dobru schopnost tesnit.vyskusane urobene a uz nezateka a uz boli ine dazde .... :lol:

Q-čko, tie papierove smejdy co Opel vola reprak tam uz davno nie su a nie je tam ani ziadna spara ani zliabok ani ten istiaci zobacik, kadial by mohla tiect voda. Dvere mam tak utesnene ze ked natecu doplna, von uz nevytecie nic, jedine cez zamok :) . preto verim ze tecie medzi dvermi a tapacirom uz odvrchu, a to jedine od zrkadla. ale buduci tyzden sa otepli a rozoberem to, uz v tom mam dobru prax :D

www.volnypad.sk

Q-čko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Q-čko » 04 dub 2013, 21:04

cim si to utesnoval? no moze byt aj cez to zrkadlo aj voda je potvora treba len popozerat dobre tak daj vediet ako to dopadlo,

a hadam sisi nezapchal aj tie odtokove dieri zospodu :D

Q-čko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Q-čko » 04 dub 2013, 21:08

este co som si vsimol ze to lubilo tiect cez tesnenie medzi dverami a kapotou tam kde je spatne a potom po boku tapacira ako je konektor a potm dovnutra na nohe tam som mal tiez daky bordel to dobre netesnilo :shock:

Odpovědět