Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- Reklama
- Radoš92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
... a s 5ti minutovým testovánímpueblo píše:Před malou chvílí jsem vyměnil trysky ostřikovačů. Po zkušenosti z Astry jsem to pořád odkládal až bude tepleji, protože u Astry se musí torpédo vycvaknout a bál jsem se, že ty packy ulomím, ale chyba lávky Kdybych věděl, jak je to u Zafiry snadný a rychlý, udělal jsem to už dávno a klidně i v -20°C 15 minut práce i s úklidem nářadí
Jinak já čt-sobota, další investice. Přetěsnení vstřikovačů, třetí nešel ven a čištění EGR nepomohlo, takže nový, a ejhle, 8000. Ještě čerpadlo, vtřiky komplet e jdu pro dacii
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
Tak celou dobu nic a už se sype i tady, Takže v Lounech už si Tě taky našel, ne?kulisek91 píše:všude sněhu jak máku ale tu žádný sníh není no hoši..jen si ho tam nechte
- petriot
- Kontaktovat uživatele:
Kamaráde to buď moc rád!!
Já dneska 3x ometal Astru a pokaždé tam bylo min 10 cm sněhu...ta zima mi už leze krkem:( btw dneska u nás (Třinecko) napadlo cca 40 cm sněhu a cesty??? Jedna velká katastrofa...nevím jestli jedu po cestě I. třídy nebo k baráku:(:( hold silničáři už odevzdali klíče od mašin:(
Já dneska 3x ometal Astru a pokaždé tam bylo min 10 cm sněhu...ta zima mi už leze krkem:( btw dneska u nás (Třinecko) napadlo cca 40 cm sněhu a cesty??? Jedna velká katastrofa...nevím jestli jedu po cestě I. třídy nebo k baráku:(:( hold silničáři už odevzdali klíče od mašin:(
Astra Caravan 2010, 111 edition, Z16XER
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewtopic.php?f=41&t=5436
OP-COM china clone (8/2010) k dispozici
Ty neodhrnutý cesty mi ani tak nevadí. Ale co to je za díry v silnicích, to je šílený!
- petriot
- Kontaktovat uživatele:
No k tomu je vysvětlení, že ty díry silničáři schovají pod koberec:D:D:D Ale předjížděj kloboučkáře na takových cestách.....tady je na silnici I. třídy odhadem 5-15 cm souvislé vrstvy snehu...zkrátka: borci co to už přezuli no :D
Astra Caravan 2010, 111 edition, Z16XER
Jo to jsem já, zatím jsme ji dali se ženou pracovní názevv Stříbrná střela, tak snad si toho bude považovat a nebude zlobitpueblo píše:Tak dneska mi dala pápá moje Astřička. Volali z bazaru, že je prodaná a světe div se, koupil ji človíček, kterej je tady registrovanej. Jsme zvědavej, kdy si založí galerii Možná jsem tu svoji nemusel rušit, ale jen přejmenovat
Včera a dneska jsme popojížděli po kraji-co mě velmi potěšilo, tak to je spotřeba-vynuloval jsem si BC a cestou z bazaru domů-což je v podstatě mimo město-couračka na klobouka, tak jsem dojel s průměrem 5,7l, dneska jsme jezdili kombinaci Praha/vesnice a průměr 6,4l. Jinak oproti géčkový Astře je tohle ve všech směrech jinde, i ta dynamika, jak se někde lze dočíst, že je to těžký atd, tak s tím géčkem je srovnatelná, s tím jsem taky spokojenej, původně jsem pokukoval po 1.8, ale no problém.
První den jsem byl nasranej z těch blinkrů, dneska už bych to nechtěl jinak. Akorát bych si chtěl rozleštit světla, našel jsem firmu Express lakovna v Praze 8 Březiněvsi, co to dělá-nemáte někdo na ni nějaký reference? Já vím že to super dělá nějakej Pavel z Podivína, ale to je z Prahy dálka, tak aby mi to někdo nezkazil-aby to nějakou rozumnou dobu vydrželo, než si pořídím nový, přeci jen Helly stojej, co jsem koukal tak kolem čtyř tisíc jedno světlo.
Astra H Z16XEP
6,3 l/100km :)
OP-COM k dispozici-Praha.
6,3 l/100km :)
OP-COM k dispozici-Praha.
Ať koukám jak koukám,stále tu žádný není:-D jenom něco málo včera padalo,ale nic tu nemámepueblo píše:Tak celou dobu nic a už se sype i tady, Takže v Lounech už si Tě taky našel, ne?kulisek91 píše:všude sněhu jak máku ale tu žádný sníh není no hoši..jen si ho tam nechte
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
Pavel007: Pavel prodal hacko Pavlovi, tak to nema chybu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet