Moderátoři
Moderátoři
Protože zde toto téma ještě není založil jsem ho.
Ke stávajícím moderátorům přibyl Radoš92, vítej kolego
Ke stávajícím moderátorům přibyl Radoš92, vítej kolego
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- AstraMan
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Moderátoři
Ten se taky vetře všude... Ftěrka jedna
My new car ( Opel Meriva A ) : AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) : AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto : Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) : AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto : Činy jsou více, než slova !!!
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
Ty jo vas je, tak to bychom mohli trunfnout tu starou navstevnost nekdy ne, bylo tu nejvic asi cca 65 pokud jsem dobe videl. Nejak mi unika v cem spociva to moderovani. Muzete to priblizit?
Chapu starani se o forum, zalohy. trocha IT atd. Nejaky cas to zabere. Ale jen se divim ze je vas tu licero. Nebo mate nekdo ten server doma a starate se o nej to pak chapu. popr. schaneni sponzoru. Dekuji za odpoved, fakt me to zajima.
Chapu starani se o forum, zalohy. trocha IT atd. Nejaky cas to zabere. Ale jen se divim ze je vas tu licero. Nebo mate nekdo ten server doma a starate se o nej to pak chapu. popr. schaneni sponzoru. Dekuji za odpoved, fakt me to zajima.
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
Kdo jsou moderátoři?
Moderátoři jsou jednotlivci (nebo skupiny jednotlivců), jejichž práce je starat se o chod fóra každý den. Mají právo upravovat nebo mazat příspěvky, zamykat/odemykat, přesouvat, mazat a rozdělovat témata, která spravují. Obecně řečeno, moderátoři jsou od toho, aby lidé nepřispívali mimo téma nebo nepřidávali otravný materiál.
Moderátoři jsou jednotlivci (nebo skupiny jednotlivců), jejichž práce je starat se o chod fóra každý den. Mají právo upravovat nebo mazat příspěvky, zamykat/odemykat, přesouvat, mazat a rozdělovat témata, která spravují. Obecně řečeno, moderátoři jsou od toho, aby lidé nepřispívali mimo téma nebo nepřidávali otravný materiál.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Nejlepší moderátor ale stejně zůstává Honza Rosák
http://www.csfd.cz/tvurce/45397-jan-rosak/
http://www.csfd.cz/tvurce/45397-jan-rosak/
A Marek Eben
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
oki dekuji za objasneni teto zalezitosti;)
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
- Radoš92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Čest lidi
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1