Navstevnost fora
Navstevnost fora
Pratele, s novym rokem uz celkem pravidelne prekracujeme navstevnost 1000lidi denne, je to super, je videt ze ceny hacka klesaji nebo auta zacinaji mit problemy a proto je tady uz slusny provoz, diky
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Re: Navstevnost fora
Nebo rekneme ze lide zacinaji verit Oplu.? Konecne.
Astra H Caravan Elegance 1,6 77 kW
Mno, osobne si myslim ze tak za 10 let si uz nikdo nevzpomene ze oply rezly nekdy a hlavne korejske automobilky budou uz mit slusne naslapnuto, viz hjundaj i30 kterych je u nas cim dal vic.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
no tu statistiku by som nebral az tak vazne, lebo ja sa denne prihlasim aj 5x
Realne to vidim na 300 - 400 ale aj to je super navstevnost
Realne to vidim na 300 - 400 ale aj to je super navstevnost
No ja tady jsem 5x za hodinu Ale nech bejt, na to ze jde v podstate o 1 model auta tak dobry, jsou jine weby zamerenene na vsechny modely a nemaji leckdy ani to co my tady za dopoledne
presne, ale aj keby sme mali len 150 navstev od 150 clenov tak je to slusne cislo. Len keby aspon 30 prispeli
I na silnici je vidět, že se Háčko stává dostupnějším, člověk jich potkává čím dál víc..
Jedině dobře
Začínám lidi podezřívat, že si kupují víc Háček i kvůli tomu, jaký výborný fórum s parádním adminem "k tomu" dostanou
Dobrý zázemí je totiž základ - garáž a fórum
Začínám lidi podezřívat, že si kupují víc Háček i kvůli tomu, jaký výborný fórum s parádním adminem "k tomu" dostanou
Dobrý zázemí je totiž základ - garáž a fórum
Jojo zrovna dneska jsem jich potkal hned několik (včetně OPC), s jedním jsme jeli chvílu v tandemuPepino_GH píše:I na silnici je vidět, že se Háčko stává dostupnějším, člověk jich potkává čím dál víc..
U nás jsem potkal asi dvě další stejná GTC! Vyvstává mě otázka:
Mět k nim vztah nepřátelský protože svojí přítomností snižují exkluzivitu mého jedinečného božského auta, nebo
mět k nim vztah přátelský, že nás sdružuje toto skvělé auto
Čekám, jestli se někdo z nich zde ukáže jako nadšenec a ono porád nic...
Mět k nim vztah nepřátelský protože svojí přítomností snižují exkluzivitu mého jedinečného božského auta, nebo
mět k nim vztah přátelský, že nás sdružuje toto skvělé auto
Čekám, jestli se někdo z nich zde ukáže jako nadšenec a ono porád nic...
Cim viac Astier,tym viac dielov
Astra H Cosmo Z14XEP,zlatá metalíza
Moja astra: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... iova+astra
Moja astra: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... iova+astra