Samolepka pro cleny - HOTOVO !!!!!
Re: Samolepka pro cleny - HOTOVO !!!!!
Ahoj,rád bych si objednal samolepku,1x velkou a 1x malou,obě stříbrné.prosím o zaslání č.účtu kam mám poslat peníze.Díky moc a s pozdravem Michal (čerstvý majitel Astry 1.9 cdti combi).Můj email m.sosnicek@seznam.cz
- Reklama
Nedy666 chtěl bych tu vrchní nálepku Astra. Jaká by byla cena?
1,7 CDTI, 74kw, rok výroby 2009
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
Změna fontu snad je v pohodě i když to vypadá jinakOPLIKK píše:Ahoj Nedy.diky za tvuj napad .A jak pises ten font neni to prave . To velke Acko je ono ale STRA nee .Tak jsem hledal ve Wordu a v malem pismu fontu LUCIDA Calligraphy nebo FREE STYLE SCRIPT ty ctyri pismena z toho pridat k tomu A.a bude to k sobe pasovat.Aspon podle meho vkusu.jestli to jde a muzes to dat dohromady a dat sem obr. byl bych rad ja nejsem s PC takovej kamarad. Diky
Nechat dělat se mi už nechce leda případně dodatečně na zafiru. Jestli chceš pošlu ti to jako soubor na řezaní v corelu nebo illustratoru, případně kdokoliv chcete zašlu, tam si upravíte případně i velikost popř. v reklamce upraví soft tam na na to mají. Tak hodně zdaru chlapci
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
parada diky posli soubor v corelu a jeste jednou diky
ASTRA H 1.6 85KW
mel bych zajem o samolepku ZAFIRA B...je nekde ke stazeni soubor s predlohou??? ...dik
ZAFIRA B COSMO / 1.9CDTI / 2oo7 / DVD90NAVI / +MKJ by PepaS
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
ahoj posilal jsem ti mail s logem na zafiru minuly tyden, dorazil ti?saniel píše:mel bych zajem o samolepku ZAFIRA B...je nekde ke stazeni soubor s predlohou??? ...dik
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
mail nakonec dohledan...dekuji mocnedy666 píše:ahoj posilal jsem ti mail s logem na zafiru minuly tyden, dorazil ti?saniel píše:mel bych zajem o samolepku ZAFIRA B...je nekde ke stazeni soubor s predlohou??? ...dik
ZAFIRA B COSMO / 1.9CDTI / 2oo7 / DVD90NAVI / +MKJ by PepaS
Ahojte,
budu nechat delat samolepky, ktere navrhla a dala k dispozici DANKA, timto ji velky VELKY DIK!!
bude to samolepka na verzi caravan, velikost 15cm delka x XXcm vyska, barva stribrna.
jeste debatujeme o cene a vecer bych mel vse vedet, tak dam info. byl by zajem? cim vic nalepek, tim padem nizsi cena.
KDO BY CHTEL A MEL ZAJEM?
dejte mi prosim vedet do dnesniho vecera, do 20hod. dik
EDIT:
budu delat 10x stirbrnou, 10x cernou, 10x bilou variantu, delka 15cm
pote nafotim a nabidnu, je vubec zajem? vice do SZ
budu nechat delat samolepky, ktere navrhla a dala k dispozici DANKA, timto ji velky VELKY DIK!!
bude to samolepka na verzi caravan, velikost 15cm delka x XXcm vyska, barva stribrna.
jeste debatujeme o cene a vecer bych mel vse vedet, tak dam info. byl by zajem? cim vic nalepek, tim padem nizsi cena.
KDO BY CHTEL A MEL ZAJEM?
dejte mi prosim vedet do dnesniho vecera, do 20hod. dik
EDIT:
budu delat 10x stirbrnou, 10x cernou, 10x bilou variantu, delka 15cm
pote nafotim a nabidnu, je vubec zajem? vice do SZ
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
ahojte,
po delsi dobe ale prece, se mi dostaly pod ruky nalepky stribrneho provedeni, mnozi ste mi psali, poprosim vas o napsani znovu, snad SZ dohledam a domluvime se.
pripadnym zajemcum -
mame cerne, bile a stribrne provedeni
AKTUALIZACE k 23.3., pocty volnych kusu
cernych mam pro odeslani 5,
bilych6,
stribrnych pokud pujdou vsechny vybrat tak 14
tak klidne piste pokud mate zajem.
pres vikend nachystam a pristim tydnem odesilam, samozrejme na prenosce, snadno k nalepeni na vami vybrane misto
velikost je delka 15cm X xxcm sirka
cena bile a cerne je 20kč/ks
cena stribrne je 25kč/ks
plus posta 13kč
platba nejlip pres BU nebo nabidnutim cehokoli na vymenu, nebranim se
vice do SZ prosim, diky
mejte se, JKBN
po delsi dobe ale prece, se mi dostaly pod ruky nalepky stribrneho provedeni, mnozi ste mi psali, poprosim vas o napsani znovu, snad SZ dohledam a domluvime se.
pripadnym zajemcum -
mame cerne, bile a stribrne provedeni
AKTUALIZACE k 23.3., pocty volnych kusu
cernych mam pro odeslani 5,
bilych6,
stribrnych pokud pujdou vsechny vybrat tak 14
tak klidne piste pokud mate zajem.
pres vikend nachystam a pristim tydnem odesilam, samozrejme na prenosce, snadno k nalepeni na vami vybrane misto
velikost je delka 15cm X xxcm sirka
cena bile a cerne je 20kč/ks
cena stribrne je 25kč/ks
plus posta 13kč
platba nejlip pres BU nebo nabidnutim cehokoli na vymenu, nebranim se
vice do SZ prosim, diky
mejte se, JKBN
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW