pokud jsem dobre četl na straně 2,tak to byl tvůj nápad změnit obrázek.Solik píše:Co se ti na ní nelíbí? Je to pěkné - přesně tak vypadá moje Atsřiště zepředuSamothe píše:mě se nelíbí moc obyč ale když je většina pro ...
Astra H web
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Astra H web
- Reklama
Ty máš teda paměť Je fakt, že by se tam líp vyjímala nějaká profi fotečka, na které je z Astry víc vidět. Co udělat anketu na toto téma a nechat vybrat z několika fotekOton píše:pokud jsem dobre četl na straně 2,tak to byl tvůj nápad změnit obrázek.
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jsem pro samothe: vytvoříš neco takovýho pls.
A co tam šupnout tento obrázek, ať s tím nemá Miloš zbytečně moc práce
Ten je good je dopsat slovo FORUM a bylo by
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
klidne.jak říkám je mi to celkem fuk.jen ne to co tam je
stačilo počkat upravit logo a bylo by to v klidu i kvůli toho se to dělalo,ale to je taky v klidu lepší než to co je tak se rozhodněte mě je to taky jinak fuka ...
a nebo se něco vytvoří a vybere proč neOton píše:jsem pro samothe: vytvoříš neco takovýho pls.
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ja bych byl pro panel jaký je na úvodní stránce.aby to bylo stejný! je škoda ze se logo nikomu nelíbí!myslel jsem taky, ze kdyz uz se dělá logo tak ze bude aji na stránce.ale osud.ale ten nápad s panelem z domovské stránky se mi moc líbí.
na logo jsem dostával jen kladné ohlasy jen že to bylo celé bílé na modrém prostě nevypadalo dobře kdyby se to upravilo tak by to bylo určo o něčem jiném nebo se snad pletu???