Odhlášení a smazání příspěvků.
Re: Odhlášení a smazání příspěvků.
Miloshovo vysvětlení, ani urážky a narážky nebudu hodnotit. Vše bylo jinak a nešlo o žádnou cenu něčeho. Šlo o to jak se zachoval moderátor Frydex a jak prontně zasáhl administrátor Milosh, aby se to moc lidí nedozvědělo. Nějaká cena kol mě vůbec netrápila. Ale at si to tu zpravují a vedou po svém. Já se s takovýmto chováním neztotožnuji a nechci již patřit mezi skupinu takovíchto lidí. Slušným a férovím lidem děkuji za rady pomoc a obchody. Mé příspěvky tu nechte, at vám debaty dávají smysl, ale přihlašovací údaje a nick smazat.
- Reklama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
v tom případě se dimimu omlouvám, měl jsem za to, že se diskutovalo o ceně ... evidentně v tom bylo něco jinéhoMike.S píše:nejsem si jistý, že dimi kupoval to u čeho spekuloval o ceně ....x-father píše:....Ze odchazi ve zlem kvuli promazani prispevku ohledne ceny je pro ma taky pochopitelne. Cenu by mel urcovat prodejce a kupujici ma svbodnou volbu na ni pristoupit, nebo ne...
jinak dimi, pokud Ti Milosh smaže profil, půjdou do háje i Tvé příspěvky, takže smazání přihlašovacích údajů bez smazání příspěvků je nemožné
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Slyšeli jste slovo boží..milosh píše:Aspon vidite co to s vama udela kdyz si koupite jinou znacku nez oplika, stejne se sem budete vracet ale nervni
Někdy mi to tu přijde jak ve zvláštní škole. Už tu někdo onehdá psal, že mu tu chybí blijící smajlík.
Škoda, že bylo vše, co tohle způsobilo smazáno. Mohli jsme si udělat obrázek kdo je kdo..
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jistě že se diskutovalo o ceně ! Dimimu se nelíbilo, že prodávám kola za víc, než se prodávají jiné a podle něho větší a hezčí, což je věc názoru. Tak mi to tam napsal.
To že to milosh smazal, protože kritika ceny v inzerci nebyla nikdy tolerována, je v pořádku.
To že to milosh smazal, protože kritika ceny v inzerci nebyla nikdy tolerována, je v pořádku.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
x krát jsem tu umravňoval lidi, kterým se nelíbily ceny v inzerci. Nikdy nebylo tak rychle promazané OT.. Nečetl jsem to, proto říkám, že je škoda toho smazání. Domluvil jsem..
Já jsem zrovna tak kritizoval komentování cen v inzerátech a nikdo nic nemazal,ba někdo to dokonce schvaloval,že je to normální a nebo že alespon má prodávající jistotu,že je stále na první stránce.....
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No já to schválně nemazal hned, aby bylo vidět, co dimi napsal. Bohužel, milosh byl rychlý. Ale nevadí mi to, na jeho místě bych to asi udělal stejně. Každopádně si příště asi udělám "fotku" obrazovky, jak to tady vidím... Teď mě štve, že jste to neviděli !Pepino_GH píše:x krát jsem tu umravňoval lidi, kterým se nelíbily ceny v inzerci. Nikdy nebylo tak rychle promazané OT.. Nečetl jsem to, proto říkám, že je škoda toho smazání. Domluvil jsem..
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A už na to se*ru, nebudu se tu furt stupidně obhajovat, kvůli toho, že se někdo chová jak pětiletý...
Dimiho jsem smazal, prispevky zustaly.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet