Návrh
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: Návrh
Pepíno: na G forum chodíš a sám moc dobře víš, že i když je to hledat takové jaké máš ve svém příspěvku, tak je to v 80% k ničemu ä dokonce se najdou i experti, kteří do nově založeného vlákna napíšou, že se jim to nechce hledat to by muselo ještě blikat a řvát při vstupu na web: "POUŽIJ HLEDAT LAMO" a i tak by se našli někteří, kteří by nevěděli co to je
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- Reklama
...lidi, fakt vám to připadá jako tak velký problém ? Buďme rádi že to tu aspoň trochu žije, registrovaných je sice něco přes 1000 lidí, ale ruku na srdce, kolik nás tu chodí fakt pravidelně ? 20 ? 30 ? 40 mi přijde už fakt velký číslo. Navíc to duplicitní téma založí většinou někdo nový, nějaký "poslední spravedlivý" ho hned zpraží a on už víckrát nepřijde. Nebuďme jak "linuxáci"
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
ono když se podíváš na Gčko neboi tady na Hčko, tak já většinou do nového vlákna dám odkaz na vlákno, ve kterém se daný problém řešil a zamknu ho, beru to tak, že když přijde někdo nový, tak se mu samozřejmě snažím pomoct, ale na druhou stranu, když já přijdu na jiné forum (které se týká i něčeho jiného než aut) tak první co použiju než založím dotaz, je hledání - je sice fatk, že málokdy používám hledání toho kterého fora, ale odpověď na svou otázku většinou najdu - a je to rychlejší a nemusím čekat, až mi někdo odpoví, např. na škodováckém foru jsem se odpovědi na dotaz (který ještě nebyl zodpovězený) dočkal až po ukrutných 14 dnech no hold není tam asi taková super parta lidí jako tady (a to je Škodovek jako máku)
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
ale nie kazdy kto ma skodovku ma aj internet
Uz minule som navrhoval aby sa pocet zredukoval, napr kto nebol prihlaseny pol rok tak sa mu konto automaticky zmaze. Prihlaseny preto, lebo nie kazdy sa chce vyjadrit, resp sa nevie vyjadrit, no aspon tu pride a je to pre neho uzitocne. Nema zmysel mat 1200 clenov ked tu 800 nepride uz nikdy. Ale mozno je to o vyhladavacoch a reklamach. Cim viac clenov tym drahsia reklama. V tom pripade to beriem a menim na 1 rok
Uz minule som navrhoval aby sa pocet zredukoval, napr kto nebol prihlaseny pol rok tak sa mu konto automaticky zmaze. Prihlaseny preto, lebo nie kazdy sa chce vyjadrit, resp sa nevie vyjadrit, no aspon tu pride a je to pre neho uzitocne. Nema zmysel mat 1200 clenov ked tu 800 nepride uz nikdy. Ale mozno je to o vyhladavacoch a reklamach. Cim viac clenov tym drahsia reklama. V tom pripade to beriem a menim na 1 rok
Midzi, už tu psal jeden z "neaktivních", že je stydlín a chodí si to sem jen číst..
A bavit se u našich slovních přestřelek..
A bavit se u našich slovních přestřelek..
ale aspon sa prihlasi, aby vedel ake nove temy tu su. Ten mi nevadi, lebo je aktivny. Ale teraz som si pozeral clenov a niektory tu boli ked sa toto forum zalozilo a od vtedy nic.
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
taky bych se přimlouvalSt3nl3y píše:nevim, jestli už se to tu řešilo nebo ne, ale celkem mi vadí, že se odkazy neotvírají do nového okna nebo záložky, co přidat do odkazů příkaz na toto?
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
ano super poznamka
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007