Letacek ASTRA H
Re: Letacek ASTRA H
Tak už mám taky pár v zásobičce.
- Reklama
Martine dobre delas
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
20 ks letáčků v barevným podání už mám v astře, sice jich moc nepotkávám,ale co kdyby...
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH
Dobra prace, ja mam jen CB, to staci, ale cekam na jaro na slunne pocasi ted to nekomu davat aby se mu to v tech mokrych dnech rozprsklo po celem okne to nechci.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Taky jsem si vytisknul a nastříhal pár letáčků, v Žatci už nějak pravidelně vídam parklý zlatý GTC a u Tesca jednu černou astru, tak teď jsem na ně připraven
Rikam to porad kdo chcete naky poslat neni problem, nakoupil jsem tonery tak jedem
Opet se hlasim, tento tyden vytisknuto nekolik desitek A4 stranek s letackama, staci adresa uz to posilam, nastrihat si to ale musite kazdy sam na 1 strance jsou 3 letacky.
budem sa snažiť distribuovať po slovensku.už sa teším!
opel corsa 1.2 eko 33kw 1996.... nikdy nesklamala !!!4/2018 recyklacia
opel astra 1.9 cdti 88kw 2005 16v ...už 2×...
opel corsa 1.4 edicia 100 74kw 2011.....
opel corsa 1.2 59kw 2009
opel astra 1.9 cdti 88kw 2005 16v ...už 2×...
opel corsa 1.4 edicia 100 74kw 2011.....
opel corsa 1.2 59kw 2009
leták stažen a připravenej k distribuci. jen co nějaký Háčko uvidím....
nemůžu najít kde objednat klubovou nálepku. jsem asi slepej
nemůžu najít kde objednat klubovou nálepku. jsem asi slepej
Astra Caravan 2.0Turbo 125kw