Obrazky v podpisu
- smileboy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Obrazky v podpisu
Já bych chtěl taky ze spotreby.cz Přimlouvám se za ten nápad!
Opel Astra H 1.9 CDTi Caravan 88 kW, 1/2007, GID, aut. klima, CD30 MP3, stropní DVD, tempomat a největsí vychytávka - ovládání předních oken DO!
- Reklama
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Nejake decentne obrazky v podpise by som uvital, staci dat pravidlo, ze nemozu byt vyssie ako napr. 60px, aby sa nestalo, ze tam budu mat ludia obrazky na 1/4 strany
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
admine, miloshi, prosíme, je nás tu víc, co bychom rádi malé obrázky do podpisu...
Obrázek si musíš uložit někde na netu. Potom na něj klikneš pravým tlačítkem a dáš "kopírovat URL adresu obrázku".
Tuto adresu si hodíš do podpisu jako Img.
Tuto adresu si hodíš do podpisu jako Img.
1,7 CDTI, 74kw, rok výroby 2009
Á pravda, já to teď nezkoušel a jelikož tu nebyla žádná reakce od admina, tak jsem myslel, že to pořád nejde... Díky.
Presne proto aby si tam lidi nedavali podobny pic*viny jako Pepajz je to vypnuty !!!
Obrazek si pridejte do avataru od toho tam ta moznost je, podpis by mel slouzit jen k textu ne aby to tady úpak vypadalo jako na jinych forech kde pres stovky pixelu obrazku neni videt vlastni text prispevku.
Obrazek si pridejte do avataru od toho tam ta moznost je, podpis by mel slouzit jen k textu ne aby to tady úpak vypadalo jako na jinych forech kde pres stovky pixelu obrazku neni videt vlastni text prispevku.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
milosh: a nejde je třeba povolit jen pro domény sporteby.cz a spritmonitor.de? blikat to nebude, ale spotřeby tam půjdou dát...
Kdo chcete tomu to povolim v profilu ale jinak to bude globalne zakazany, obcas se zaregistruje robot co sem do podpisu cpe odkazy na viagru a podobne
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Chcem sa opytat - co je potrebne urobit pre to, aby som mohol mat v podpise url (chcel som prelinkovat na prispevok mojej Zafiry)? Vidim, ze niektori clenovia to maju, ja mam ale [img] tag zakazanny. Je potrebny nejaky pocet prispevkov, alebo to musi povolit admin/moderator rucne? Vdaka.