Astra H web
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Astra H web
Milosh: Čau:Co znamená na titulní straně u většiny přispěvků ,v komentářích [color=#BF0000]wow power leveling[/color] https://www.opel-astra-h.cz/
- Reklama
Spam, komentare tam stejne smazu, kvuli tomu je tady forum
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- MrMarian
- Kontaktovat uživatele:
Re: P:Sady originálních rozvodů na Opel Astra H za super ceny!
Přesunuto z sekce Prodám a z inzerátu: Sady originálních rozvodů na Opel Astra H za super ceny!
Zdar,
Je to forum alebo bazar? Nie som proti ak tu niekto nieco preda a pod., ale ak tu je nova odpoved kazdy tyzden formatu "aktuální" tak to asi neni celkom po mojej chuti ... Admini by stym mali nieco robit ... Aspon to je moj navrh ... mozno ma budete kamenovat .... ale nech ...
Prajem pekny den.
M.
Zdar,
Je to forum alebo bazar? Nie som proti ak tu niekto nieco preda a pod., ale ak tu je nova odpoved kazdy tyzden formatu "aktuální" tak to asi neni celkom po mojej chuti ... Admini by stym mali nieco robit ... Aspon to je moj navrh ... mozno ma budete kamenovat .... ale nech ...
Prajem pekny den.
M.
Opel Astra H 1.6 16V 85kW Z16XER Enjoy 7/2009 sedan
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mě je to vcelku jedno!pokud o to nemám zájem tak to jen otevřu a zase zpět na obsah aby mi zmizela žlutá ikona nového příspěvku!
Ale aby tě to nerozčilovalo tak jsem tam promazal příspěvky se slovem aktuální!
Zbytek musí vyřešit náš drahý admin Milosh pokud takovou věc bude chtít vůbec řešit!
Ale aby tě to nerozčilovalo tak jsem tam promazal příspěvky se slovem aktuální!
Zbytek musí vyřešit náš drahý admin Milosh pokud takovou věc bude chtít vůbec řešit!
- MrMarian
- Kontaktovat uživatele:
Zdar,
Ja len tolkko, ze je to forum ... a nie "bazar". Tu si ludia maju radit, ako riesit problemy a pod. Podla mna takmer pravidelne zlta ikonka na "aktualni" je dost iritujuca ... a dost ludi to odradi sa vobec sem registrovat ... a na moj vkus je aj tak celkom malo clenov ... Bol som zvyknuty na Vectraweb a tam boli stovky clenov ... a stovky rad, (ne / rozumnych) reakcii ... Tu mi to pripada ze je tu mrtvo ...
To by som si aj ja mohol sem pisat rozne reklamy, rozne odkazy ... ale to nerobim nakolko to povazujem ze sa tohoto fora netyka ...
Tym nechem povedat ze by to tu nemalo byt - to v ziadnom pripade, ma to tu svoje miesto, je dobre ak sa daju kupit veci za rozumny peniaz, ale bez opakovanych vlozeni, a nezmyselnych posunov na vrch... raz ked ma niekto zaujem o kupu tak si to najde, popr. polozi dotaz a niekto mu poradi ...
Tak len tolko z mojej strany.
Zatim pani ...
Marian
Ja len tolkko, ze je to forum ... a nie "bazar". Tu si ludia maju radit, ako riesit problemy a pod. Podla mna takmer pravidelne zlta ikonka na "aktualni" je dost iritujuca ... a dost ludi to odradi sa vobec sem registrovat ... a na moj vkus je aj tak celkom malo clenov ... Bol som zvyknuty na Vectraweb a tam boli stovky clenov ... a stovky rad, (ne / rozumnych) reakcii ... Tu mi to pripada ze je tu mrtvo ...
To by som si aj ja mohol sem pisat rozne reklamy, rozne odkazy ... ale to nerobim nakolko to povazujem ze sa tohoto fora netyka ...
Tym nechem povedat ze by to tu nemalo byt - to v ziadnom pripade, ma to tu svoje miesto, je dobre ak sa daju kupit veci za rozumny peniaz, ale bez opakovanych vlozeni, a nezmyselnych posunov na vrch... raz ked ma niekto zaujem o kupu tak si to najde, popr. polozi dotaz a niekto mu poradi ...
Tak len tolko z mojej strany.
Zatim pani ...
Marian
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Už se to tady několikrát řešilo!Zatím nás tu není moc!A ještě mín je nás aktivních!Je tady hromada členů ,kteří se zaregistrují, na něco se zeptají a už je tady pak nevidíš!Ale bud si jist ,že je to tady o 200% živější než před rokem! 8-)
Co se týče inzerce ,tak je to nic oproti tomuto bazošu :lol: :lol: :arrow: https://www.astra-g.cz/forum/viewforum. ... 82133b26b3
Co se týče inzerce ,tak je to nic oproti tomuto bazošu :lol: :lol: :arrow: https://www.astra-g.cz/forum/viewforum. ... 82133b26b3
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: OTéčkujem tady :)
Co zase štve mě!když někdo začne OT v tématu kde nemá, a kam to nepatří! proto jsem to přesunul sem do Oteckujem tady! Neber to ale nějak osobně
- MrMarian
- Kontaktovat uživatele:
Zdar ...
Zive ... no ako povies ...
No a ohladne presuvania ... si za to zodpovedny ... OK ... ale asi by bolo dobre si najpr vypocut zopar dalsich nazorov ... alebo sa niekto boji ze by niekto mohol so mnou suhlasit ...
Nerozumiem co je to "OTéčkujem tady " ... ale neva ... nemusim vsetko vediet ...
Prajem pekny den.
M..
Zive ... no ako povies ...
No a ohladne presuvania ... si za to zodpovedny ... OK ... ale asi by bolo dobre si najpr vypocut zopar dalsich nazorov ... alebo sa niekto boji ze by niekto mohol so mnou suhlasit ...
Nerozumiem co je to "OTéčkujem tady " ... ale neva ... nemusim vsetko vediet ...
Prajem pekny den.
M..
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No když s tebou bude souhlasit, tak at :D já jsem neřekl že s tím souhlaím a ani že s tím nesouhlasím! Řekl jsem ,že mě osobně je to jedno! :lol:
Upravil jsem tvůj první příspěvek ,který byl k těm inzerátům,aby jsi neřekl ,že něco maskuju ;)
At se ostatní k tomu vyjádří!Aspon bude co řešit :lol: :lol: ;) ;)
OT - píše se o všem možným co nepatřří k autům! přesunul bych to sem https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewt ... p?f=5&t=17 - tady se řeší vše ohledně webu atd. ale myslel jsem ,že k tomu nemám přístup a ted jsem zjistil že jo!Takže znovu přesunuto! Pardóón :oops:
Prosím tě aby jsme s rozuměly:Nechci vyvolat nějákej konflikt! Vše v klidu![img]http://grafika.profitux.cz/images/smiles/011.gif[/img]
Upravil jsem tvůj první příspěvek ,který byl k těm inzerátům,aby jsi neřekl ,že něco maskuju ;)
At se ostatní k tomu vyjádří!Aspon bude co řešit :lol: :lol: ;) ;)
OT - píše se o všem možným co nepatřří k autům! přesunul bych to sem https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewt ... p?f=5&t=17 - tady se řeší vše ohledně webu atd. ale myslel jsem ,že k tomu nemám přístup a ted jsem zjistil že jo!Takže znovu přesunuto! Pardóón :oops:
Prosím tě aby jsme s rozuměly:Nechci vyvolat nějákej konflikt! Vše v klidu![img]http://grafika.profitux.cz/images/smiles/011.gif[/img]
- MrMarian
- Kontaktovat uživatele:
OK ... OK ...
Neboj ziadny konflikt nebude ... nestoji mi to za to ...
Len by som tu chcel viac aktivnych clenov ...
M.
Neboj ziadny konflikt nebude ... nestoji mi to za to ...
Len by som tu chcel viac aktivnych clenov ...
M.