Astra H web
Re: Astra H web
Asi tak nějak, hlavně že ten web je;) ikdyž zase na druhou stranu asi musim trošičku souhlasit s ferdou, je to teda nejspíš o zvyk, ale lepší se mi pohybovalo po té starší verzi, tady ještě trochu tápu, ale bude to o zvyk
(hezký taky, že se s tím vyřešila ta fotka nahoře )
(hezký taky, že se s tím vyřešila ta fotka nahoře )
- Reklama
To sem tak průhlednej Grafika je až na druhém místě o tom není sporu. Ale myslím, že trocha estetiky jistě potěší ... A my jsme to měli obojí.
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
ta starší verze byla vlastně novější (původní) design trojkové verze phpBB fora. To co tu máme teď je starší "styl" předchozích verzí diskuzních for. Ale už mlčim vážím si práce našeho božského Miloshe. Ale máme demokracii ne ?Juray píše:lepší se mi pohybovalo po té starší verzi, tady ještě trochu tápu, ale bude to o zvyk
Ahá vidíš to sem ani nevěděl, tak se mi líp pohybovalo po té novější:), ale milosh s tím měl asi hafo práce, takže pude o zvyk;) tejden tu probrouzdam a hned si zvyknu
Nazoru si cenim o tom zadna ale vic me sr*lo ze kdykoliv jsem udelal na te "modre" verzi aktualizaci upravy ktery tam byly mi nezustaly, viz avatar vpravo atd, tuto verzi uz znam dokonale rekl bych a kdyz doladime spolecne ty barvy myslim ze spokojeni budou vsichni
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Administrace těchto diskuzních fór je opravdu náročný můžu potvrdit z vlastní zkušenosti sám mám dvě tyto fóra a když to napadnou booti nebo dokonce příde vir je to masakr. Proto chápu tento krok i když je to krok zpět.
jasný, chápu, šak je to jen o zvyk, na Géčkovym fóru sem právě vůbec nechodil, takže jak sem byl už zvyklej na tu "modrou" verzi, byl sem z toho teď jen krapet zmetěný ale už vim kde co a jak, takže cajk
Já myslím, že je to super. Zatím se to plete kvůli barvě s géčkem, ale až se to doladí, nebude to mít chybu. Milošovi patří velký dík
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
Souhlas, protože barva modrá pro blázna dobrá A ja jsem do H velkej blázen a doufám, že dlouho ještě budu i když má nějaké mouchy.
Teda já čumim, jak žádanej je můj názor Takže tady je: dávám za JEDNA! Mě se to takhle moc líbí, chvíli si budu zvykat, ale to je pokaždý, když jsou nějaké stránky nové. Možná je to krok zpět z pohledu technologie, ale já osobně mám tenhle styl rád, líbí se mi malé písmo, přehlednost, líbí se mi i banner nahoře (ač majitel obyčejné 1.6ky žárlím na OPC ) Shrnuto: za mě ANO změnám.