Odhlášení a smazání příspěvků.

Vzkazy od adminů pro členy a naopak
Oťas
Kontaktovat uživatele:

Re: Odhlášení a smazání příspěvků.

Příspěvek od Oťas » 16 led 2012, 18:27

dimi
Dělej jak myslíš no, zkusil jsem tě tu udržet, ale jestli je to tak vážný, tak to chápu.
Jinak jsi byl fajn kluk, mě se s tebou taky dobře tunilo...... 8-) :lol: :lol: :lol: , tak AHOOOOJ.
jak píšou ostatní.... zasvěť nás co se stalo.... :shock:
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF

Reklama

dimi

Příspěvek od dimi » 16 led 2012, 18:29

power2 píše:A můžeš nám prozradit, co se stalo? Aby si třeba i ostatní dali bacha ;)
Nebudu jmenovat, jednou na to přijdete jak je to tu vedeno a jak to zde funguje. Domluvil jsem.

Q-čko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Q-čko » 16 led 2012, 19:13

Ako nic ma do toho ale mohol by si naznacit co sa stalo aby aj druhy vedely vlastne na koho si davat bacha ved otom je forum si pomahat a podrzat sa 8-) ! :lol:
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip

vencator

Příspěvek od vencator » 16 led 2012, 19:44

Tak hodne stesti s hondickou a mej se :) ikdyz sem tu celkem kratce a G-forum me minulo, myslim si, ze si byl vazeny clen obema forum :)

Zdravi te i ta moje stribrna zafca :D
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh » 16 led 2012, 19:52

Osvetlim situaci kdyz uz me tady Dimi napada, nehlede na to ze uz nema opla.

Frydex dal inzerat na kola, Dimi tam psal ot tak jsem to promazal, coz v inzerci je casty jev, netyka se to jen inzeratu na ktere me nekdo upozorni abych jej promazal, snad se mnou souhlasite ze kecy o cene atd nemaji v inzerci co delat, i kdyz prodavajici prodava vec, aktualne kola, za cenu napr. vyssi nez je obvykle nikomu jinemu do toho nic neni, na tom se snad shodnem vsichni.

Frydexe neznam, SZ mi nepsal abych to promazal, byla to jen ma vule kdyz jsem prave v tu chvili byl online, tak nevim kolego s cim mas problem, ucet ti klidne smazu v tom nevidim problem, ale stejne se zde pak regnes znopvu pod jinym nickem jak to uz udelalo x lidi pred tebou a litovali toho ze sem jim ucet smazal, takze si odpocin, projed hondu ktera je spolehlivejsi nez opl jak jsi nekde psal a zitra mi napis zda na tom trvas.

Nemam rad kdyz me nekdo osoci z neceho, aniz bych za to mohl. :!:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

dimi

Příspěvek od dimi » 16 led 2012, 20:07

Smaz me rovnou. Nevim proc bych sem mel chodit. A ty a Frydex se urcite seznamte, budete si dobre rozumet.

Frydex
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 16 led 2012, 21:03

No to teda čumím..... dimi nezlob se na mě, ale jestli to je jenom kvůli tomu co jsem ti odpověděl u mojeho inzerátu, tak to fakt není normální. ... :roll:
Mimochodem, ty kecy jsem uměl smazat sám, ale nesmazal, protože nešlo o to, že to bylo u mojeho inzerátu, ale že to vůbec bylo napsáno. Je jedno k čemu a ke komu by se to vztahovalo, vždycky by to někdo z nás moderátorů smazal, protože to bylo v inzerci.
Opravdu nechápu tvou reakci.... :roll:
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...." Obrázek

power2

Příspěvek od power2 » 16 led 2012, 22:07

Lidi, mějte se rádi. Ámen

zralok
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zralok » 16 led 2012, 22:10

Ne to nemá smysl... hold někteří reagují moc vybušně a zbytečně dělají unahlene závěry.. ale jak se říka kdo chce tam pomožme mu tam ..

corsaczek

Příspěvek od corsaczek » 16 led 2012, 22:33

OMG, kvůli takový p......ě mazat profil a všechny příspěvky? To bych zakázal. Příspěvky by pak chyběly v konverzacích a ty nedávali smysl. Nehledě na to, že je to jak reakce hysterický ženský....

Zamčeno