Letacek ASTRA H
Re: Letacek ASTRA H
Usti nad Labem - pokryto
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Tak co clenove, rozdavate?
Ja se snazim co to jde, kdo chce naky poslat neni problem
Ja se snazim co to jde, kdo chce naky poslat neni problem
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ještě jich pár černobílejch mám.ale chtel bych barevný.
Hmm tak to mas blby
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
osud !
Budou mi muset stačit normální !
Klidně mě jich 100 můžeš poslat!
Dneska jsem rozdal dva a třepe se tam strachy v kastlíku jeden jedinej poslední leták!!
Budou mi muset stačit normální !
Klidně mě jich 100 můžeš poslat!
Dneska jsem rozdal dva a třepe se tam strachy v kastlíku jeden jedinej poslední leták!!
Kód: Vybrat vše
[size=150]Letak ke stazeni i zde, at je to porad videt
[b][url]https://www.opel-astra-h.cz/astra-h-letak.zip[/url][/b] - černobílý[/size]
[b][url]https://www.opel-astra-h.cz/astra-h-letak.zip[/url][/b] - černobílý[/size]
A barevný letáček nejde stáhnout ?
Barevny mas v prvnim prispevku ne? Navic kdo by je tisknul barevne, neni to skoda?
V Chorvatsku bylo tolik adeptů na letáček... . Tolik GTC jsem ještě neviděl, mají je nějak v oblibě... Ale nedal jsem ani jeden
Aha? Díky.No škoda to rozhodně je, ale já jich zrovna pár barevných potřebuji.Tak už jdu na tomilosh píše:Barevny mas v prvnim prispevku ne? Navic kdo by je tisknul barevne, neni to skoda?