Já jsem tady u Vás nový a měl bych zájem o tu podložkumilosh píše:Myslim ze novi clenove o teto moznosti ani nevi tak jsem to dal jako "TUCNE TEMA" aby to bylo poradne videt, urcite je lepsi mit na podlozce adresu klubu nez podivny napis z autobazaru
Podložky pod SPZ www.opel-astra-H.cz
Re: Podložky pod SPZ www.opel-astra-H.cz
- Reklama
Musis Otonovi napsat, nad obsahem fora je takovy "mensi" napis PODLOZKY POD SPZ...
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
emvee píše:Já bych si klubovou podložku hned objednal, jenže mně se líbí ta s divným nápisem z autobazaru Ona je to totiž taková ta otevírací, která má dva "zámky" (dají se otevřít třeba korunou) a tudíž z toho ta SPZka hned tak nevypadne (na rozdíl od těchhle, kam se jen zacvakne...)
To já si na klubové podložky nemůžu stěžovat, vypadaj moc hezky, kor na té šedé a že by spz nějak nedržela to vůbec;) Já osobně jen doporučuji
A tak já si nemyslím, že by ta SPZka hned vypadla, ale vzhledem k tomu, že dva znamí z podobné podložky SPZku ztratili, mi ta zavírací přijde jistější... A je taky pravda, že kdybych někde viděl zavírací úplně bez nápisu, tak do ní jdu. Anebo úplně ideálně zavírací klubovou
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zavírací jsem chtěl původně objednat! Ale tam kde jsem je nechal dělat je nemají!Třeba příště jak se budou objednávat se naskytne jinej výrobce,který je mít bude!
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
jenom takový dotaz, ty zavírací jsou dělané na naše SPZ/RZ nebo to je dovoz z DE? já mám na své Záfě tu z DE (už jsem ji s tím koupil), ale teda můžu říct, že na naše to moc není, ten rámeček je větší, a značka v tom rachotí a když jsem to trochu vypodložil, tak se to zase rozevírá, to jen tak na okraj, když stejně nejsou . . . .
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Do tý mojí zavírací teda česká SPZka padne jak prdel na hrnec takže to je určitě dělané na české SPZky. Pochybuju, že by si ten bazar, kde jsem svoji Astru kupoval nechal dělat podložky v Německu...
pokud někomu vaděj nápisy bazarů a podobnejch věcí nechť použije odlakovače na nehty
EX Opel Astra H caravan
Kdyby se dělali podložky, ještě v chromovym provedení tak bych si je koupil
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Můžesš si koupit prázdnou chromovou podložku a koupit si od miloshe nalepku jen s nápisem a nalepit to! Viz . Fishova astřička https://www.opel-astra-h.cz/galerie/fisch/