Návrh
Re: Návrh
Tak třeba mě to zas vyhovuje tak, jak to je...
Když to chci do jiného panelu, kliknu s ctrl (popřípadě + shift, aby mě to tam rovnou hodilo) a nebo kolečkem na myši, na NB speciálním dvojklikem na touchpadu. Mám tedy možnost volby (a někdy se mi to hodí otevřit v tom samém). Pokud se to nastaví, jak píšeš, nebudu tu alternativu mít.
Když to chci do jiného panelu, kliknu s ctrl (popřípadě + shift, aby mě to tam rovnou hodilo) a nebo kolečkem na myši, na NB speciálním dvojklikem na touchpadu. Mám tedy možnost volby (a někdy se mi to hodí otevřit v tom samém). Pokud se to nastaví, jak píšeš, nebudu tu alternativu mít.
- Reklama
Miloši prosím tě nešlo by nastavit, aby se v panelové záložce nezobrazovalo Opel Astra H + Zafira B Forum - Zobr..., ale rovnou název topicu? Když jde ten nápis takhle postupně, tak se ty panely vzhledem k délce toho textu, co tomu předchází, nedají nějak rozlišit a když jich mám víc otevřených a překlikávám, není to přehledné. Kolikrát pak musím vyrolovat nahoru na začátek tématu, abych věděl, kde že se to vlastně po přepnutí nacházím.
- vojtavojta
Vojtavojta: Cas je nastaveny dobre ale ty sam si ho u sebe nastav v profilu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- vojtavojta
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
je blby ze to nejde hromadne vsem uzivatelum
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- vojtavojta
Miloshi poslis, chtel bych poslat sz vsem clenum naraz slo by to nejak a pokud jo tak jak???
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Slo ale vypnul jsem to, protoze na opelforu si z toho delali nekteri lide inzerci a posilali inzeraty VSEM CLENUM FORA a byli i taci kteri VSEM CLENUM FORA odpovidali a trosku tam byl bordel minuly tyden tak jsem to proste natrvalo vypnul, copak mas tak dulezityho ze to nestaci napsat sem aby si to clenove precetli? Zase tolik nas tady neni a aktivni clenove se tady aspon 3x tydne objevi, my zavislaci 3x za hodinu