Samolepka pro cleny - HOTOVO !!!!!
Re: Samolepka pro cleny - HOTOVO !!!!!
páni neviem či nepíšem "po funuse" ale nedala by sa nejako zohnať tá klubová nálepka?
Opel Astra H 10/2007 1.6 16v-85kW
- Reklama
Muzes objednavat pres tohoto clovicka Ma i presny font a velikost na astra h samolepky
hruskal1981@gmail.com
hruskal1981@gmail.com
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jsou nálepky ještě aktuální? Jedná se mi o tu samolepku s předním vyobrazením v černé barvě. Díky
takze keby som mu napisal,ci mi moze urobit nalepky,ako clenovi Astra H fora,uz by vedel,ako ich ma urobit?milosh píše:Muzes objednavat pres tohoto clovicka Ma i presny font a velikost na astra h samolepky
hruskal1981@gmail.com
Astra H Cosmo Z14XEP,zlatá metalíza
Moja astra: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... iova+astra
Moja astra: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... iova+astra
- DeepThroat
Čest chlapi, zrovna jsem od něho bral 2 kousky a jsem velice spokojený. Je ochotný a proto ho doporučuji.
[b]OPEL Astra Caravan H 1.6 16V H Z16XEP 77 kW / 105 HP (2005)[/b]
Dneska mi došla černá maska a hned jsem ji nalepil, vypadá parádně
Dnes jsem zjistil po uklidu auta ze mam jeste volnych 8ks samolepek s adresou webu, kdyby nekdo mel zajem, objednavejte nez nebudou
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
myslis tie na spz? Ak ano tak mam zaujem. Idealne ak by sa ti podarilo poslat po niekom kto ide na zraz
Ano presne ty, sedi akorat na podlozku, uz jste 2 zajemci z SK tak to nejak poresim treba pres Otona at nemusite platit zbytecne velky postovny.
Můžeš i přes moji maličkost..