Astra H forum 2.0
Astra H forum 2.0
Forum jsme aktualizovali na poslední verzi, takže konečně funguje i dobře na mobilu. Zkuste, prohlédněte a v případě nějaké chyby pište do tohoto vlákna, díky Miloš.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Re: Astra H forum 2.0
Nebola by moznost doplnit ten horny list, kde sa zobrazuju temy s novymi prispevkami, ako to bolo v starej verzii?
No to prave uz resim par dni a stale se mi nedari, divny ze treba na astra-j foru to slo nastavit hned Kdyby nekdo vedel, ozvete se, diky .
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Na mobilu se to opravdu lépe zobrazuje, ale ty poslední přidané příspěvky by bylo lepší přidat. Nemuselo se přihlašovat a viděl to každý.
Posledni temata stale resim a ani google zatim neporadil
Tak uz jsem to snad vyresil - viz hlavni strana fora
Bravo a tleskám Takhle je to lépe přehledný, ještě že tě máme
No priznam se vcera jsem se zapotil kdyz jsem hledal kde je chyba, ale zadarilo se