Nejnovejsi prispevky na uvodni strance
Re: Nejnovejsi prispevky na uvodni strance
Přimlouval bych se za menší změnu : vyměnit tlačítko volby ( u nových příspěvků ) - ,,Přejít na stránku,, kde se vypisuje konkrétní číslo str. , za tlačítlo ,,Další stánka ,, a pak následně ,,Předchozí stránka,, Třeba by to bylo schůdněji řešitelné , než zvyšovat počet stran v roletce nových příspěvků .
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
- Reklama
To by nebylo spatny No tak Miloshi, nedelej zizalky a uz to tam per
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Jestli jsem to správně pochopil, v čem se to účelově liší od toho mojeho obrázku, jak jsem tam dával? Akorát tam není napsáno další/předchozí stránka, ale její číslo.bubo píše:
To Dalík : tak to asi bude stejná myšlenka asi jsme se shodli ve stejnou dobu Jinak , všiml jsem si těch zamýšlených tlačítek až teď u po otevření jednotlivých témat s více stranami - to je nové , nebo to tam už bylo dříve , nějak jsem si nevšiml ? Tak by se mě to líbilo i na té hlavní stránce u nových témat
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
Co si pamatuju, tak to tak bylo vždycky a na té hlavní stránce v seznamu nejnovějších příspěvků je to právě taky
Nevím , jestli si rozumíme ? Mě jde o přidání těchto tlačítek na hlavní stránku
Výborně, už si rozumíme úplně (já počítal jen s čísly)
Bylo by to možná ještě o něco pohodlnější (že se do toho delšího slova líp trefuje než do číslice ), ale jestli kliknu při přechodu z první strany na 2 nebo na další, už je v podstatě celkem šumák...
Bylo by to možná ještě o něco pohodlnější (že se do toho delšího slova líp trefuje než do číslice ), ale jestli kliknu při přechodu z první strany na 2 nebo na další, už je v podstatě celkem šumák...
Dobrý den Nechci být nějaký hnidopich, ale nešla by sekce "Oznámení" dát někam jinam, třeba někam dolů nebo ji zmenšit ze zobrazovaných 7 témat na jedno? Jsou tam vesměs staré věci, tak nevidím přínos, když je sekce na stránce výše, než samotné "Fórum", kde se diskutuje přeci jen mnohem častěji? Za případnou změnu děkuji