NÁVOD::"cvrčci" v přístrojové desce Opel Astra H
Re: NÁVOD::"cvrčci" v přístrojové desce Opel Astra H
95 000 a už mi to dělá. Je to takový rezonování spíš, jak kdybys měl na sobě 2 obaly od cdček třeba na pračce
- Reklama
- jirka.kovar
Otázka k demontáži budíků - je nějaký speciální grif na vypojení toho konektoru?
Vím, že tam je nějaká pojistka, ale budíky mi jdou odtáhnout jen o pár cm a manipulační prostor pro mojí nevelkou ruku je tak dost malý Podařilo se mi tu pojistku vytáhnout o pár mm, ale zjevně to nestačí.
Vím, že tam je nějaká pojistka, ale budíky mi jdou odtáhnout jen o pár cm a manipulační prostor pro mojí nevelkou ruku je tak dost malý Podařilo se mi tu pojistku vytáhnout o pár mm, ale zjevně to nestačí.
Kabel je tam zastrčenej, možná někdy trochu zaseklej. Budíky minimálně vyklopíš a ke konektoru se dostaneš. Výtáhneš červenou pojistku do boku cca o centimetr a půl a konektor povyjede a vypadne
Mna cvrci strasne vytacaju , kazde vytocenie motora vrzga pristrojovka....na palicu
Musim niekoho zohnat kto sa mi do toho pusti , ja na to nervy nemam
Musim niekoho zohnat kto sa mi do toho pusti , ja na to nervy nemam
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Mě ti lumpové cvrlikají tak prvních 10 minut jízdy, pak se auto ohřeje a cvrčci zase usnou
Prodáno 16/08/2014: Opel Astra H Caravan (2009), 1.7 CDTi (81 kW) Z17DTR , najeto 193 731.
Asi trištvrteroku som márne pátral po občasných cvrčkoch v prístrojovej doske a náhodnom búchaní pri pomalom prejazde nerovností. Vymenil som čapy na riadení, ktoré boli len trošičku volnejšie, silentbloky, kosti a stále nič. Rozmýšlal som aj nad horným uložením tlmičov. Cvrčci začali robiť stále väčší rámus, ale len pri voľnobehu a pri rozbiehaní. Nepomohlo podliepanie, uťahovanie skrutiek, skrátka nič nezaberalo. Cvrčci neúnavne vyhrávali ďalej.
Pri náhodnej kontrole motora mi servisák zistil, že mám voľný palivový filter v tom "krešboxe" a tak ho upevnil a s ním aj všetky hadičky na okolo a Astrička je zrazu tichá. Žiadne búchanie a cvrčci sa presťahovali niekam inam. Toť môj poznatok s cvrčkami a búchaním. Držím vám všetkým palce aby sa vám to podarilo úspešne odstrániť ako mne.
Pri náhodnej kontrole motora mi servisák zistil, že mám voľný palivový filter v tom "krešboxe" a tak ho upevnil a s ním aj všetky hadičky na okolo a Astrička je zrazu tichá. Žiadne búchanie a cvrčci sa presťahovali niekam inam. Toť môj poznatok s cvrčkami a búchaním. Držím vám všetkým palce aby sa vám to podarilo úspešne odstrániť ako mne.
Astra H Caravan 1.7 CDTi, 59 kW, r. v. 2005
tak ja som to už 2x podliepal.. použil som 3M penové pásy
neviem kde ten crček schovaný
má niekto typ
neviem kde ten crček schovaný
má niekto typ
ASTRA H CARAVAN 1.7 CDTI 59kW/80 koní
chiping 74 KW/ 100
Diagnostika OP-COM , aktivácia komfortných funcií
chiping 74 KW/ 100
Diagnostika OP-COM , aktivácia komfortných funcií
-
- Kontaktovat uživatele:
Mne to vrzgalo medzi budíkmi a palubnou doskou, tak som vložil silikonovú hadičku nad budíky. A zatial je ticho.
Opel Astra H Caravan 1,9CDTi ,74kw,2007 , www.prevodovka-opel-m32.webnode.sk
Celou dobu jsem měl klid a když jsme se včera vracel z hor, sjížděl jsem silnici, na který byly takový zmrazky, jako by tam jel tank nebo buldozer, takový proužky od pásů. Auto se neuvěřitelně rozvibrovalo a než jsem našel rychlost, kdy jsme se dostal mimo rezonanci, trvalo to nějakou dobu. A je to tu, cvrčci v přístrojovce
Jak se oteplí, jdu na ně
Jak se oteplí, jdu na ně
Tak, dnes som sa na to podujal aj ja.
Montaz aj demontaz je velmi jednoducha, staci zhodit plast za volantom (spodnu cast dole + oddelit spodnu od hornej) a ukazu sa 2 srobiky, kt. drzia samotne budiky.
A potom uz len vybrat.
Obliepal som ako vacsina tesnenim na okna.
Vyplnil som priestor medzi plosakom a tym "plastom na vajicka" a potom nasledne aj na plast samotny z vonku + vrchnu stranu budikov.
Nakolko som mal sedociernu pasku, ten vrch ani nieje vidno.
A nastalo ticho
Montaz aj demontaz je velmi jednoducha, staci zhodit plast za volantom (spodnu cast dole + oddelit spodnu od hornej) a ukazu sa 2 srobiky, kt. drzia samotne budiky.
A potom uz len vybrat.
Obliepal som ako vacsina tesnenim na okna.
Vyplnil som priestor medzi plosakom a tym "plastom na vajicka" a potom nasledne aj na plast samotny z vonku + vrchnu stranu budikov.
Nakolko som mal sedociernu pasku, ten vrch ani nieje vidno.
A nastalo ticho
Astra H, Z19DT