Vyhřívání sedaček (návod)
Re: Vyhřívání sedaček (návod)
Zdarec,
chystám se instalovat neoriginální vyhřívané dečky. Řeším však problém jak napájet. Rozhodně chci spínané napětí, takže zapalovač padá. Nejhorší varianta je dotáhnou kabeláž od X1 konektoru. Nejlepší varianta, by byla využít elektřiny co je v sedačce. Mám tam totiž připravené kabely. V husím krku jsou dva a pod sedadlem další dva tlusté. Doufám, že budou pod proudem. Originální vyhřívaní jsem zavrhl, protože nemám zadní REC. Pokud někdo dělal neoriginální vyhřívaní pochlubte se, jak jste zapojili.
chystám se instalovat neoriginální vyhřívané dečky. Řeším však problém jak napájet. Rozhodně chci spínané napětí, takže zapalovač padá. Nejhorší varianta je dotáhnou kabeláž od X1 konektoru. Nejlepší varianta, by byla využít elektřiny co je v sedačce. Mám tam totiž připravené kabely. V husím krku jsou dva a pod sedadlem další dva tlusté. Doufám, že budou pod proudem. Originální vyhřívaní jsem zavrhl, protože nemám zadní REC. Pokud někdo dělal neoriginální vyhřívaní pochlubte se, jak jste zapojili.
Astra H 1.7 74 kw r.v. 2007
- Reklama
- vojtavojta
Mam obavy pokud nemas REC,takze nemas ani kabelar k vyhrevu sedadel.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Hmm, taky mám ten pocit, že kabely co jsou v sedadle budou mrtvé a budu tahat nové vedení od X1 konektoru.
To by mě teda zajímalo, cos tam za kabely našel - hoď sem foto.maxnuke píše:Zdarec,
Mám tam totiž připravené kabely. V husím krku jsou dva a pod sedadlem další dva tlusté. Doufám, že budou pod proudem. Originální vyhřívaní jsem zavrhl, protože nemám zadní REC. Pokud někdo dělal neoriginální vyhřívaní pochlubte se, jak jste zapojili.
Čeče, čeho my se ještě nedočkáme, onehdá si auto ještě prodával, teď zas chceš něco montovat .
Začni instalací deček do sedadel - na povolení šroubů u sedadel si vem pořádný nářadí - nejlépe zajeď k Romanovi, ať ti to povolí. Ať nevožvejkáš torx jako já a jiní šikulové.
Předpokládám, že asi budeš chtít dávat dečky co má Dalsi_Jirka zde https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewt ... =41&t=5967. Jak budeš mít sedadla venku - demontuj spodní plasty na boku u řidiče ( aby ses dostak X1 a mohl nadzvednout koberec pod řidičem), dále demontuj středový tunel ( plasty kolem řadičky) - stejnak tam budeš dodělávat asi to ovládání a protakovat kablíky pod kobercek ke spolujezdci. Kablík napájení si připrav k X1 s rezervou cca 10cm pro napinování - na připojení pinu se domluv nejlépe s Romanem. Zem pak připojíš někde u řadičky.
Bastlení zdar, pak se pochlub s výsledkem.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kW Z17DTH 2/2005 Elegance
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
a moje decky este stale odlozene v skrini. Nemam proste cas a priestor
Čoveče začíná zima, tak ven s nima ze skříně a namontovatMidzi píše:a moje decky este stale odlozene v skrini. Nemam proste cas a priestor
Ano prodávat se chtělo a málem i prodalo, ale moc bych za Astru nedostal. Ceny pěkně klesly. Chtěl jsem obratem kupovat Zafiru, ale co koupíš za 110 000 Kč a to bych ani za Astru nedostal. Na úspory se mě šahat nechce, protože na Vánoce nás doma čekají dvojčata. Takže víkendové cesty na chalupu budeme řešit rakví. No a hlavně vím, že moje Astra je v pořádku a ještě dlouho bude sloužit. Možná to dopadne tak, že dečky si udělám sám a elektřinu nechám udělat u RomanaK.
- vojtavojta
Ja mam svoje uz pul roka v sedadlach a porad cekam az se ozve ten kdo mi slibil kabelaz. .Midzi píše:a moje decky este stale odlozene v skrini. Nemam proste cas a priestor
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
velmi rad by som montoval, no nemam kedy.
- vojtavojta