NÁVOD: Oprava/výměna kabelového svazku dveří
Re: NÁVOD: Oprava/výměna kabelového svazku dveří
Marku, kabely jsi nechal puvodni? Pokud ano obavam se ze to byla zbytecna prace.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Ano kable ostali povodne. Ja som riesil hlavne nahodenie tej gumovej prechodky a netusil som v akom stave su kable. Ak sa to posaha znova tak kupim novy zvazok.
EX:Opel Astra 1.6 85kW 2009 (Z16XER)
EX: Opel Astra 1.6 77kW 2005 (Z16XEP), Irmscher packet
miloshi nechcem ti brat iluzie ale ja mam tiez povodne kable tiez to mam ako marek urobene ale som ich zatocil a cele previazala stiahol izolackou kobercovou a ficim natom cca 4 roky a zatila je to vpohode a myslim ze pokym budem mat auto to este vydrzii
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip
Keď som videl ako sa to tam nechutne zalamuje pri zatváraní dveri, tak som fakt zvedavý koľko to vydrží. V kažom prípade občas kontrolujem či sa zadné dvere zamykajú Ešte keď bude čas a lepšie počasie skontrolujem aj pravé dvere v akom sú stave.
EX:Opel Astra 1.6 85kW 2009 (Z16XER)
- Vendelín
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
asi dva roky zpět jsem měl tento problém a 7 z 12 kabelů přepůlené. Taky zadní levé dveře.
Pájka a izolačka to napravila. Ale teď opět znova a všech 12 kabelů napůl.
Napsal jsem na vrakoviště v Praze a do tří dnů byl doma náhradní svazek za 700kč.
Po měsíci jsem se rozhodl kablík vyměnit a ejhle, poslali mi skoro to samé co jsem měl v autě. Od té doby se mnou vrakáč nekomunikuje. Všechny PINy jsem sehnal na intenetu, kabely nakoupil, hodinka práce a je to hotovo. Ty origo kabely jsou buď od výroby nebo stářím nějaké ztvrdlé, teď tam mám nějaké měkčí tak snad to nějakou dobu vydrží.
asi dva roky zpět jsem měl tento problém a 7 z 12 kabelů přepůlené. Taky zadní levé dveře.
Pájka a izolačka to napravila. Ale teď opět znova a všech 12 kabelů napůl.
Napsal jsem na vrakoviště v Praze a do tří dnů byl doma náhradní svazek za 700kč.
Po měsíci jsem se rozhodl kablík vyměnit a ejhle, poslali mi skoro to samé co jsem měl v autě. Od té doby se mnou vrakáč nekomunikuje. Všechny PINy jsem sehnal na intenetu, kabely nakoupil, hodinka práce a je to hotovo. Ty origo kabely jsou buď od výroby nebo stářím nějaké ztvrdlé, teď tam mám nějaké měkčí tak snad to nějakou dobu vydrží.
Opel Astra Caravan H 1.7 CDTi 16V Z17DTH 74Kw černá-metal (2006)
Můžeš tady napsat jaké piny a kde jsi je sehnal? Taky bych si asi radši vyrobil náhradní svazek...
Zafira B 1.9 CDTI OPC Line 110kw, Bi-Xenony, Panorama, Recaro sedačky, MKJ, MVK, Raspberry Pi - RaspBMC, parkovací kamera, Mini 0803 Ambarella, NAVI CD70, Sport, r.v.2007
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...
Ahoj prosím poradí taky někdo kde sehnat ty piny??Nebo aspoň typ?Konektory Brno mají spousty na výběr ale ani jeden asi není ten pravý,díky.
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Treba kúpiť celú opravnú sadu vodičov s konektorom.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Vodiče se silikonovou izolací\už to neztvrdne\ a koncovkou.
Např
Např
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex