Co to je za chybu ...trošku mi to pls prelož do môjho jazyka ...praveže auto nemá absolútne žiadný problém okrem prvých štartov v nedeľu a včera (v nedeĽU NA 6x,včera na druhý ale auto proti štartovaniu dosť bojovalo.....inak ďalšie štarty boli ´plne v pohode....chyby som pozrel len námatkovo,nič ma k tomu nenútilo žiadna kontrolka nič.vojta píše:P0621 = Nesprávná funkce rídicího obvodu kontrolky „L„ generátoru - Nesprávný napěťový stav na svorce řídicí jednotky 19 (XC53) (Zkrat na kostru/proti napětí nebo přerušení proudového obvodu)
k těm dalším chybám: svítí ti nějaká kontrolka?
NÁVOD::Čtení kódových chyb na Opel Astra H
Re: NÁVOD::Čtení kódových chyb na Opel Astra H
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
- Reklama
no máš něco s kabelem kterej vede z řídící jednotky motoru ze svorkovnice XC53 pin 19 do alternátoru (svorka L) je to kabel modrobílé barvy a mezi jednotkou a altíkem jde ještě přes svorkovnici X62 pin 2 (je umístěná před motorovym el. centrem. Chce to vzít multimetr a proměřit, tipoval bych to na schnilý kabely nebo svorkovnici po předchozí ráně v okolí jednotky - je umístěná před levým předním kolem (mezi nárazníkem a plastovým podběhem)
ty další 2 chyby záleží jestli to je P0070 nebo C0070, první je snímač teploty okolního vzduchu a druhá Nesprávná funkce obvodu pravého předního vstupního elektromagnetického ventilu (musela by svítit kontrolka ABS)
a druhá C0050 Žádný signál snímače rychlosti otáčení pravého zadního kola, opět by musela svítit kontrolka ABS (chybu P0050 sem v tisu nenašel)
každopádně bych ti doporučil diagnostiku přes tech2
ty další 2 chyby záleží jestli to je P0070 nebo C0070, první je snímač teploty okolního vzduchu a druhá Nesprávná funkce obvodu pravého předního vstupního elektromagnetického ventilu (musela by svítit kontrolka ABS)
a druhá C0050 Žádný signál snímače rychlosti otáčení pravého zadního kola, opět by musela svítit kontrolka ABS (chybu P0050 sem v tisu nenašel)
každopádně bych ti doporučil diagnostiku přes tech2
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
urobyl som si ten test a mne tiez pise ECN 050074 nedocital som sa ziadnu konkretnu odpoved neviem ci to ma suvis ale ked idem so studenym motorom svieti mi kontrolka oleja, vipne sa asi tak az po kilometri pri tom mal olej na maxime .... vie mi niekto poradit co ta chyba znamena ?
P0500 Signál rychlosti vozidla neodpovídá otáčkám motoru a vstřikovanému množstvípool151 píše:urobyl som si ten test a mne tiez pise ECN 050074 nedocital som sa ziadnu konkretnu odpoved neviem ci to ma suvis ale ked idem so studenym motorom svieti mi kontrolka oleja, vipne sa asi tak az po kilometri pri tom mal olej na maxime .... vie mi niekto poradit co ta chyba znamena ?
Řídicí jednotka nepřijala nebo přijala chybně dále uvedený signál:
Vstupní signál rychlosti jízdy
nebo
Spotřeba paliva je příliš vysoká pro daný výkon.
příště napiš co máš za motor
a to mazání to máš teda odvahu s tim jezdit...
motor tam mam Z17DTL celkovu spotrebu mam docela dobru kludne sa dostanem pod 5,5l na 100km aj ked dos casto jazdim po meste alebo kratke trasi ........ este kte kontrolke oleja zacalo mi to robyt len teraz v zime tak si myslim ze to svieti koli tomu ze je olej studeny ..alebo toto iste aj otcovi robylo v zafire odislo mu cidlo ale to si len domyslam... dneska ked som siel na aute mi ta kontrolka zhasla po dvoch metroch vonku bolo skoro 10stupnou... vedely by ste my poradit co to moze byt alebo co mam s tym robyt?? dakujem vam ze sa zaujimate o moj problem
Naposledy upravil(a) pool151 dne 24 pro 2009, 15:38, celkem upraveno 1 x.
Ja som to mal tiež,mechank chybu normálne smazal a pozeral či nabehne znovu ,nenabehla....jedíné čo ma trápi je že ma postihlo toto https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewt ... f=33&t=813
A neviem čo s tým...čítal som čo to sposobuje a ani jedno z tých bodov sa u mna neprejavuje...auto šlape uplne normalne..spotreba je ako predtím,tak neviem
Mam menit sanie,nemám,čo to autu spraví keď budem jazdiť bez toho tiahla...neviem
A neviem čo s tým...čítal som čo to sposobuje a ani jedno z tých bodov sa u mna neprejavuje...auto šlape uplne normalne..spotreba je ako predtím,tak neviem
Mam menit sanie,nemám,čo to autu spraví keď budem jazdiť bez toho tiahla...neviem
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
Znovu som robyl tes a nestaci ze my pise chybu ECN 050074......a k tomu este ja ECN 034029 vie my niekto poradit co znamena tato chyba ...motor tam mam Z17DTL ....a co by som mal s tym robyt ... dik moc
034029 chyba snímače vačkového hřídele
a vedeli by ste mi poradit co by som mal stym spravit .. ci je to zavazna chyba a ci sa bobec moze na tom aute chodit ....vojta píše:034029 chyba snímače vačkového hřídele
nech ho vyměnit dokud to jezdí...pool151 píše:a vedeli by ste mi poradit co by som mal stym spravit .. ci je to zavazna chyba a ci sa bobec moze na tom aute chodit ....vojta píše:034029 chyba snímače vačkového hřídele