POPIS::Nastavení trysek ostřikovače
Re: POPIS::Nastavení trysek ostřikovače
pohoda .... promiň vážně nerad Ti kazím radost ....., ale tu druhou fotku co si tam dal místo těch odkazů na videa tak ta tady už také je a taky na třetí stránce ....
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
- Reklama
Takže je tajný odkud auto máš? Aspoň prozraď kde maji tak zázračně vstřícný přístup k zákazníkovi pls...
Corsaczku takhle "úžasný" přístup je všude tam kde má člověk známé Někteří jsou moji bývalí kolegové tak asi proto. Jinak ta informace kde jsem koupil auto není samozřejmě tajná, ale nerad bych tady dělal reklamu. A taky to nijak nesouvisí s tématem nastavení trysek ostřikovače
Tak by třeba byli kamarádi rádi, že jim děláš reklamu a dohazuješ zákazníkyFerdaXXL píše:Corsaczku takhle "úžasný" přístup je všude tam kde má člověk známé Někteří jsou moji bývalí kolegové tak asi proto. Jinak ta informace kde jsem koupil auto není samozřejmě tajná, ale nerad bych tady dělal reklamu. A taky to nijak nesouvisí s tématem nastavení trysek ostřikovače
Taky myslim... A proč by někomu na fóru vadilo, že se dozví, kde je někdo z nás spokojenej? Naopak myslim, že by bylo fajn se pochlubit. Stačí jenom říct, jestli to má souvislost s podložkou RZ nebo ne a je to. Nemusíš nikoho jmenovat, ani psát odkazyPepino píše:Tak by třeba byli kamarádi rádi, že jim děláš reklamu a dohazuješ zákazníkyFerdaXXL píše:Corsaczku takhle "úžasný" přístup je všude tam kde má člověk známé Někteří jsou moji bývalí kolegové tak asi proto. Jinak ta informace kde jsem koupil auto není samozřejmě tajná, ale nerad bych tady dělal reklamu. A taky to nijak nesouvisí s tématem nastavení trysek ostřikovače
Jo, jo třeba nechce aby jsi vletěl do servisu a mezi dveřma vypálil: " Já jsem Corsaczek z Plzně a FerdaXXL říkal, že jste tu machři!!"corsaczek píše: Taky myslim... A proč by někomu na fóru vadilo, že se dozví, kde je někdo z nás spokojenej? Naopak myslim, že by bylo fajn se pochlubit. Stačí jenom říct, jestli to má souvislost s podložkou RZ nebo ne a je to. Nemusíš nikoho jmenovat, ani psát odkazy
Jinak dobrý námět na diskuzi - Oblíbený/neoblíbený servis...
no... přesně tohle bych udělal. k tomu bych žvejkal a tvářil se jako největší machr na světě!!!!!
ještě by to chtělo černé brýle a trochu oleje na vlasy Myslím, že 10w40 by byl ideální ...
Tak teprve dnes jsem měl šanci v praxi vyzkoušet ty trysky. Pořád bylo sucho až dnes mi kamión zacákal celé přední sklo. A ono to vážně funguje. Celé sklo se krásně setřelo do čista i nahoře.
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsem rád že jsi spokojenej !Doufal jsem abych nekoupil shit a nenaletěl !:mrgreen:
Zejtra pro ně jedu a tak je tam hned mrsknu!At můžu vesele ostřikovat a stírat
Zejtra pro ně jedu a tak je tam hned mrsknu!At můžu vesele ostřikovat a stírat