NÁVOD::"cvrčci" v přístrojové desce Opel Astra H
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Re: NÁVOD::"cvrčci" v přístrojové desce Opel Astra H
Casom sa do toho pustim aj ja
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
- Reklama
zdarec, nevi nekdo jak "narovnat" ten plastovy kryt za volantem? kdyz mam volant zcela horizontalne, tak mam levou packu niz nez pravou packu a vubec celej ten plastovej kastlik je naklonennej doleva...
ani nevim od kdy, mozna jak mi delal svolavaci akci na CIM, ale treba taky ne...
nevite nekdo jak ten kastlik teda srovnat?
ani nevim od kdy, mozna jak mi delal svolavaci akci na CIM, ale treba taky ne...
nevite nekdo jak ten kastlik teda srovnat?
By mě taky zajímalo, zda to jde jednoduše, já to mám zase doprava. Jelikož mám volant povytaženej ven, tak ta mezera to činí dosti nevzhledným
tak co, poradí prosím někdo jak natočit kryt volantu??
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zkus to rozdělat.a následně zase dat dohromady..ze spodu volantu máš šroub.tuším že normální křížak nebo torx.potom vycvaknes slast kolem zapalování.a měl by jít horní kryt sundat.možná tam bude ještě nějakej šroub.už si to moc nepamatuju.měl jsem to naposledy rozdělany minulej rok.možná máš jen špatně nasazený ty gumy u páček.
hmn no aj ja by som mal daco spravit..ja talent to rozoberem.. v tom som dobry ..ale kto to zlozii..hehe..inak ma vytaca aj protislnecna clona..taa tez vrrrzga..
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
- Georgeisin
Ahoj pánové, tak jsem rád, že jsem našel zřejmě zdroj mého trápení. Mám 3. týden Astru H r.v.2008 1,7 110 najeto, drnčí to jak prase, teď v těch chladnejch dnech nejvíc. Moc se mi do toh nechce pouštět samotnýmu. není tady někdy, kdo by to byl schopnej udělat, zajel bych k němu, na penězích se domluvíme. Já jsem z Karlových Varů.
Díky
Díky
Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW
- Georgeisin
Kdo opraví drnčení interiéru Astra H?
Bojím se do toho pouštět sám, radší bych někoho zkušenějšího...kdo už to osobně dělal.
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... f=13&t=344
Díky
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... f=13&t=344
Díky
Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
sloučeno
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Ahoj všem, má li někdo zájem o odstranění cvrčků nabízím svou pomoc Praha 9 (okraj) popřípadě Rudná 603376200 Jirka
Astra H caravan 1,6 85kw