Zapojení tlačítka SPORT
Re: Zapojení tlačítka SPORT
Servus má tu niekto aktívny šport režim s budíkmy IDENT RC? podľa tabulky by mal RC ident podporovať šport režim ale niesom si istý. čus
OPEL Astra-H Caravan 1.9CDTI 88kw 16V sport
- Reklama
-
Nemáte někdo Astru 1,4 66Kw s tlačítkem sport, jedno zda již z výroby, či dodělávku. Nebo mi stačí informace, zda se k tomuto motoru tato funkce Oplem nabízela.
Auto je líné jak veš, sešlápnu plyn a reaguje na něj hůř než Fabia HTP tříválec. Lepší odezva plynu od spodu by se hodila.
Díky
Auto je líné jak veš, sešlápnu plyn a reaguje na něj hůř než Fabia HTP tříválec. Lepší odezva plynu od spodu by se hodila.
Díky
Mna by zaujimalo ako vymenim v tom tlacitku SPORT tu ziarovku alebo co to tam je.
Tlačítko sport
Máte někdo prosím tlačítko SPORT v ZAFIŘE 1,6 77kw, je to poznat,má cenu si ho nechat aktivovat ?
- vojtavojta
Re: Tlačítko sport
Pokud staci jenom aktivovat,tak jasne,ale pokud musis menit,ovladaci listu,panel radia a mozna i budiky,tak to asi ne.cerva píše:Máte někdo prosím tlačítko SPORT v ZAFIŘE 1,6 77kw, je to poznat,má cenu si ho nechat aktivovat ?
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Je v okolí Ostravy někdo, kdo by mi byl schopný poradit zda mé budíky podporují SPORT tlačítko ? V kladném případě, vyměnit a aktivovat tlačítko ?
Astra H 1,4 16V 66kW 07/2008
- vojtavojta
Da se to zjistit diagnostikou. https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... =19&t=2391
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
...a este mi teda prosim vas napiste ze aky typ tej ledky si mam zohnat. Alebo ako sa kupuje taka ledka. Elektrika je pre mna espanol dedina. A je to bezne ze sa ta ledka vypali? Na astre sa neda urobit test funkcnosti kontroliek? A nakoniec ked sa chcem dostat k tomu tlac.sport musi ist najprv von radio?