Klapka recirkulace - nezaparkovala. Souhrnný návod na str.13
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
Re: Klapka recirkulace - nezaparkovala. Souhrnný návod na st
tak jsem se vrhnul na tu klapku a mam mensi problem,kdyz otocim klickem tak se to netoci az kdyz zmacku tlacitko cirkulace vzduchu tak se to protoci,ma to byt tak spravne???me nejak nevychazela pozice moturku oproti hrideli kdyz jsem to rozdelal a ted to chci dat zpet
Opel Astra OPC
- Reklama
Keď stlačíš tlačidlo tak sa to zavrie, alebo otvorí?
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
jj to mi funguje...me jde spise o to ze pri otoceni klicku se klapka netoci jako to delalo drive..ja myslel ze kdyz vypnu klicek ze se ma klapka uzavrit a kdyz ho zapnu tak se ma otevrit to mi ted nedela..ale kdyz vtahnu motorek z klapky a pripojim ho na prazdno a otocim klickem tak se zacne tocit..jsem z toho jelen.
Opel Astra OPC
Skontroluj do ktorej strany sa točí, ak na otvorenie tak je to v poriadku, aj keď neviem prečo sa ti pri vypnutí nezatvorí.
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
ja uz fakt nevim...vse funguje jak ma pri macknai tlacitka otevira a zavira vse v pohode ale proste pri vypnuti a zapnuti klicku je mrtvo...kdyz ale vyndam moturek z osicky a otocim klickem tak se toci,nemuzu furt prijit na to kde je problem..
Opel Astra OPC
Ak odpojíš motorček od klapky a dáš mu napájanie tak sa musí točiť, pretože nemá koncový vypínač a pretože nemá nasadenú klapku tak si myslí že ešte nezavrel 

- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
jj presne tak to funguje..sundam moturek z klapky a toci se ale dam na klapku zapnu klicek a netoci se,ale po vypnuti klicku se klapka nezavre..klapka mi funguje jen tehdy kdyz davam neboli mackam tlacitko cirkulace otevira a zavira nadoraz!
Opel Astra OPC
A predtým než sa odlomila tak to fungovalo ako?
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
nevim jak to bylo od vyroby ale do te doby nez jsem to zacal opravovat tak pri kazdem otoceni klicku bylo slyset jaks e moturek toci ale jakoby protacel..to je jasne byla praskla hridel..ted kdyz jsem hridel opravil tak se po otoceni klicku nic nedeje kdyz je moturek na klapce..pokud ho z klapky sundam tak se zas pri kazdem zapnuti klicku toci proto me to zarazi kde je problem..
Opel Astra OPC
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Není problém. Pokud klapka zaparkuje a motorek "to ví" tak už se nesnaží znova parkovat ani po otočení klíče. Předtím ti to furt ramplovalo, protože klapa nikde nenašla parking..
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."