převodovka M32 identifikace vůle ložisek a jejich opotřebení
Re: převodovka M32 identifikace vůle ložisek a jejich opotře
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Reklama
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
tak to se hodi a i cena celkem ujde si myslim...
Opel Astra OPC
než kupovat z ebaye za 6-7 tisíc, tak tohle
Na kolik může přijít práce šikovného mechanika? Trojku?
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
trojkuhonzap píše:než kupovat z ebaye za 6-7 tisíc, tak tohle
to asi ne, leda ze známosti
v autorizáku byla práce cca 18000
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
moje chyba nějak letmo jsem si zapamatoval, že je tady někdo na fóru samodomo měnil a že mu to zabralo necelých 12 hodin, takže mechanik se zkušenostma a výbavou by to za 7 hodin mohl mít. Ale dotyčný (miromarcelka) měnil jen jedno ložisko. Takže asi pak budeme na jiných číslech.
Reálně: kolik času zabere výměna komplet ložisek na M32, baj the vočko? Myslím kvalitně vybavený servis.
Asi se poohlídnu po jiný práci
//edit - až bude potřeba, pude astra k doktorovi. Zatím to na pořadu dne není , ptám se ze vrozené zvědavosti
Reálně: kolik času zabere výměna komplet ložisek na M32, baj the vočko? Myslím kvalitně vybavený servis.
Asi se poohlídnu po jiný práci
//edit - až bude potřeba, pude astra k doktorovi. Zatím to na pořadu dne není , ptám se ze vrozené zvědavosti
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
tak aj mna caka oprava prevodovky radiacou pakou mi sice netrha, ani sa nehybe ale neprijemny zvuk to ma….je to niekomu zname? vsetky prevody idu OK, neskrupe to, iba tento svistavy zvuk je zavisly na rychlosti auta, otacky ani rychlostny stupen to neovplyvnuju….rovnaky zvuk pri zaradenej rychlosti aj neutrali.
https://www.youtube.com/watch?v=GakurCj7CXA
nejake tipy ktore lozisko by to mohlo byt?
https://www.youtube.com/watch?v=GakurCj7CXA
nejake tipy ktore lozisko by to mohlo byt?
Astra H Sport Caravan, 6/2006, 1.9CDTi, 110kW, Z19DTH, IDS+, AFL, BAS, ESP....konečne som sa toho zbavil ! :D
Predtym Astra G 1.4 3dv, Peugeot 106, Astra G 1.4 5dv, Corsa B 3dv (asi tyzden :)
www.volnypad.sk
Predtym Astra G 1.4 3dv, Peugeot 106, Astra G 1.4 5dv, Corsa B 3dv (asi tyzden :)
www.volnypad.sk
- BikerMarius
Ufff to je zvuk , odchází ložisko na 2,5 a 6. Jestli tohle vydává na každym stupni tak nevim jestli nejde o ložisko na diferaku bo už je jedno ložisko tak v haji že to děla pořád ale to by si cítil na řadící páce. Nebo nevím jak zní špatný spojkový ložisko ??
ten zvuk zalezi iba od toho ci sa tocia kolesa. nezalezi aky je tam stupen a ci neutral. ked som to pocuval pod autom tak rachot ide skor z prevodovky ako z diferaku. rozmyslal som ze vymenim iba tri loziska ktore su osadene na koncoch hriadeli, ze dam iba dole kryt prevodovky... neviem ci sa to bude dat. vymenit vserky loziska bude dost drahe asi. spojkove lozisko je nove, to urcite nehuci a ani radiaca paka sa nehybe.
Astra H Sport Caravan, 6/2006, 1.9CDTi, 110kW, Z19DTH, IDS+, AFL, BAS, ESP....konečne som sa toho zbavil ! :D
www.volnypad.sk
www.volnypad.sk
Nebolo by lepšie tie mrdky M32 vydrbať von z auta a nahradiť ich radšej kvalitativne lepšou prevodovkou F40 ktora sa montovala do VC. Jedine čo by bolo treba doriešiť sú koncove polosy konkretne ozubenie a dlžka hriadelov. V pripade VC ani nieje čo riešiť! Samotne prevodovky sa predavaju za cca 150,é + niečo za hriadeľky v ktorých ešte nemám celkom jasny prehľad nakoľko nie sú dostupne podrobne informacie o počte ozubenia na koncoch hriadelov.
Bolo AF 1,6szr. Aktuál ZA. Y22DTR F23SRT Silvermetal double šiber R-17. ....mobiles+421948 833957..Ficoland
no tak toto je uz pre mna spanielska dedina… vymenim loziska a hotovo. davat tam inu prevodovku a riesit dlzku hriadeli, kompatibilitu sa mi zda narocnejsie. a zvlast na aute ktore ma hodnotu tak 3-4000€JRM666 píše:Nebolo by lepšie tie mrdky M32 vydrbať von z auta a nahradiť ich radšej kvalitativne lepšou prevodovkou F40 ktora sa montovala do VC. Jedine čo by bolo treba doriešiť sú koncove polosy konkretne ozubenie a dlžka hriadelov. V pripade VC ani nieje čo riešiť! Samotne prevodovky sa predavaju za cca 150,é + niečo za hriadeľky v ktorých ešte nemám celkom jasny prehľad nakoľko nie sú dostupne podrobne informacie o počte ozubenia na koncoch hriadelov.
www.volnypad.sk
www.volnypad.sk