Quick Heat - dodatečná montáž
Re: Quick Heat - dodatečná montáž
Chlapci podla vybavi mam PRO SYSTÉM QUICKHEAT to znamena ze auto zacne skor kurit ci? Dikes
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
R.V:2007
1.9Cdti 74kw
- Reklama
Quickheat ti automaticky prihrieva vzduch do kabíny hneď po naštartovaní na základe nastavenej vnútornej teploty(nedá sa zapínať, vypínať).
Insignia 2.0T opc paket
Ex: Astra H 1.8 hatchback Cosmo opc-look
Ex: Astra H 1.8 hatchback Cosmo opc-look
dakujem,cize zacne to kurit ako benzinak,da sa povedat nie?
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
1.9Cdti 74kw
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ještě rychleji
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Dá sa QH deaktivovať cez opcom, prípadne ho neak odstaviť cez poistku. Mám problém s dobíjaním a na krátkych trasách mi nestíha baterka.
Astra H carravan 1.9CDTI 74 kw r.v. 2008
Přídavné topení elektrické A12-vnitřní prostor, má hlavní pojistku FB4 100A v pojistkové skříňce vedle UEC (elektronické centrum v motorovém prostoru), dále je chráněno další pojistkou u vozidel z REC (zadní elektronické centrum) je to pojistka vzadu FR14 7,5A a u vozidel bez REC je to pojistka v UEC FE27 7,5A.Loco[SVK] píše:Dá sa QH deaktivovať cez opcom, prípadne ho neak odstaviť cez poistku. Mám problém s dobíjaním a na krátkych trasách mi nestíha baterka.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
taka nemiestna otazka-nedalo by sa toto napojit cez menic napatia na autobateriu?swabel píše:Videl uz niekto, ako funguje predohrev na 230V?? Pre ludi z bytovych domov to asi zaujimave nebude
http://www.molpir.com/blade/c/53/elektr ... ohrev.html
Da sa kupit len zvlast vyhrev interieru, ohrev motora al kompletne sady. http://wup.defa.com/en/wup_products_wupkits.html
Nejake to video k tomu http://www.youtube.com/watch?v=ksHWxU9h ... re=related
nevycucalo by ju to?
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
To by nešlo, chce to normálnych 230V zo siete. Ale po Webaste je to druhá najlepšia voľba.
Dneska sem začal montovat QH do svýho háčka, je to teda hroznej oprcajtunk, zatim se mi povedlo natáhnout napájení a vyměnit ten plastovej dekl s QH, podařilo se mi při instalaci ztratit tu spešl matku z kabelovýho očka, nevíte kde takovou sehnat?
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz