Důležité!!!!Interní akce Oplu
Důležité!!!!Interní akce Oplu
Dne 7.4.2011 jsem byl obědnán na výměnu oleje a filrů do Moto Morava v Olomouci.Přijedu na 7.00hod.Sednu za servsní pult a pan Korec(mimochoden super ochotný člověk) se mě ptá co si vše přeji na svém voze.Říkám oleje,filtry a cim modul.Říká v pořádku,celé hotové tak do cca 1hod.Začnu se procházet po prodejně.Okukuji vozy.Nová meriva,corza a insígnie v plné palbě.Mimochodem ta elektronická brzda vypydá dobře.Přidáte plyn a samo se to odbrzdí.Samosebobou navi myslím dvd 500.Chodím,chodím po prodejně a najednou 2 a půl hodiny pryč.Říkám si co se asi stalo.Jdu k servisnímu pultu a milý pan mě volá už z dálky at kněmu přijdu a sednu si.
Říkám si,asi něco zdrbaly.Říká,,Všechno už máte hotové,jen Opel má interní akci.Já,,Co to je??,,on,,Opel rozeslal servisům,že musí skontrolovat nějaké typy vozů(což má zafira byla)
že se projevila njaká vážná porucha v motorovém prostoru.Uaa.Říkám co to je??on v rychlosti vytáhl nějaké nákresy co jim Opel poslal.Zhruba co jsem viděl je,že musí celý nárazník dolů.Mezi čerpadlo a něco se musí dát podložka,která zamezí prodření asi chladiče.Projevovaly se jim závady asi ve velké míře.Mě tu podložku tam dávaly.Ještě říkal,ze se mi to mohlo projevit za 500km nebo 30000km nebo vůbec.Ůdajně opel je špičkový výrobce vozůa chce dát zákazníkovy kvalitní servis.Poté jsem podepsal formulář na opravu cimu a té interní akce oplu a fičel domů.
PS:ještě jsem si koupil držák brýlí.
Říkám si,asi něco zdrbaly.Říká,,Všechno už máte hotové,jen Opel má interní akci.Já,,Co to je??,,on,,Opel rozeslal servisům,že musí skontrolovat nějaké typy vozů(což má zafira byla)
že se projevila njaká vážná porucha v motorovém prostoru.Uaa.Říkám co to je??on v rychlosti vytáhl nějaké nákresy co jim Opel poslal.Zhruba co jsem viděl je,že musí celý nárazník dolů.Mezi čerpadlo a něco se musí dát podložka,která zamezí prodření asi chladiče.Projevovaly se jim závady asi ve velké míře.Mě tu podložku tam dávaly.Ještě říkal,ze se mi to mohlo projevit za 500km nebo 30000km nebo vůbec.Ůdajně opel je špičkový výrobce vozůa chce dát zákazníkovy kvalitní servis.Poté jsem podepsal formulář na opravu cimu a té interní akce oplu a fičel domů.
PS:ještě jsem si koupil držák brýlí.
Zafira B,2006,1.9 CDTI 74kW
- Reklama
Re: Důležité!!!!Interní akce Oplu
Skús dať foto.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
kesi,dal bych podrobnější info i foto.poprosil jesem ho znovu přes e-mail a tady je jeho odpověd.Je zkopírovaná přím z jeho e-mailu:::
Dobrý den.
Omlouvám se,ale to je interní záležitost výrobce.
Jediné co můžou udělat je, že navštíví autorizovaný servis.
Ne všechny vozy do toho patří, pouze ty určené.
S přátelským pozdravem
Vlastimil Korec
Dobrý den.
Omlouvám se,ale to je interní záležitost výrobce.
Jediné co můžou udělat je, že navštíví autorizovaný servis.
Ne všechny vozy do toho patří, pouze ty určené.
S přátelským pozdravem
Vlastimil Korec
Zafira B,2006,1.9 CDTI 74kW
??? Šak uvidíme
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
vypodlozuje se podlozkama Intercooler kvuli tomu ze mezi chladičem vody a intercoolerem byla mala mezera a proklepaval se chladič vody.
http://www.danceradio.cz:)
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
A je to teda oficiálna zvolávacia akcia Oplu? Ako zistím, či sa to týka aj mojej Zafirky?
ví někdo kterých modelů se to týká??
pekna odpoved na ten email. Dalsi dovod preco uz nikdy viac Opel. Fuj
Astra H, 1,6 77kw, XEP
Čau jel sem k oplu s jinou závadou a taky my řekly že na temto typ je svolávací akce a že my to hned opraví vyměnily spodní držák chladiče a ještě něco s klaksonem
mám opel zafira 19 cdti rv2005
mám opel zafira 19 cdti rv2005