Filtry
Filtry
mám dotazek pokolika kilometrech nebo jak často měnite vzduchovej a piloverj filtr??? Diky
OPEL ASTRA H/1,7 CDTi/16V/59 KW/Essentia 5dr.
- Reklama
Re: Filtry
mrkni do knizky "jak na to". tam mas vsechno krasne popsane
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
tak ja měním vzduchovej jednou za dva roky asi těch 35000km a pilovej mě taky zajímá, prý je to slušná pakárna ho měnit!?
1.7 cdti 74 kw
JJ pilááák to je očistec sem na to koukal v kmize jak na to ale na leto ho asik dam novej at to makamirek81 píše:tak ja měním vzduchovej jednou za dva roky asi těch 35000km a pilovej mě taky zajímá, prý je to slušná pakárna ho měnit!?
sem se neptal jak??? ale po kolikabeavis píše:mrkni do knizky "jak na to". tam mas vsechno krasne popsane
Jednou za dva roky stačí. Pokud máš malé děti a používáš hodně klimu, tak klidně jednou za rok.
diky moc nějak se to vimlko a deti mam 5 ... filtr udelam apřed letem at to pekne klimuje
Je to lepší i v zimě. Nepotí se tolik okna, když je dobrej filtr. Vzduchovej já měnim s olejem po 15 tisících, což je každý rok.
nemas v merku kolik muže kostovat filtr pilak a vzduchak dikydimi píše:Jednou za dva roky stačí. Pokud máš malé děti a používáš hodně klimu, tak klidně jednou za rok.
kdyz mrknes na zacatek "jak na to", tak tam najdes i intervaly co kdy menit
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)