Spotřeba s automatem
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Re: Spotřeba s automatem
Kdyby měl automat 6tikvalt, tak je ta spotřeba taky jinde.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
- Reklama
naftaky ho maj, benzin ma jen 4 rychlosti, pokud by i ten jich mel 6 tak si myslim ze rozdil je tak pul litru na 100. Napr. novy chevrolet cruze se prodava s 1.8 104kw (141ps) se 6rychlostnim automatem a spotreba je takovato
Spotřeba (kombinovaná): 7.8 l/100 km
Spotřeba (město): 11.3 l/100 km
Spotřeba (mimo město): 5.8 l/100 km
Spotřeba (kombinovaná): 7.8 l/100 km
Spotřeba (město): 11.3 l/100 km
Spotřeba (mimo město): 5.8 l/100 km
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
No jestli je ten nafťák 6tikvalt, tak to má dost vysokou spotřebu.....
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
Milosh: Mluv za sebe Ja mam rychlosti 5 a staci mi to, na 6ku nema ten motor dostatek vykonu/toc.momentu.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
Milos trocha ti vyvratim tvoje cisla. Posledny mesiac uz jazdim hlavne ja(kedze polovicka uz nemoze) co je cca 2000km(od Lelekovic). Auto sa pouziva hlavne v meste a na dialnici urobilo asi 700km. Kedze je stale teplo tak klima bezi skoro nonstop. Za tych 2000km mam spotrebu 6,8 a celkova za poslednych cca 5200km je 7,1 a ma klesajucu tendenciu. Pred 2000 co jazdim ja tam bolo 7,4.
Po dialnici ak idem tak pri 140km/h na budiku spotreba 6,4 - 6,6. Pri 100 - 110km/h 5,6 - 5,9.
Otas ber to tak, ze aj ked tam je 6 stupnov tak je to predsa len automat a ten ma uplne ine odpory ako manual. A dalsia vec je ta, ze to nie je nejaka premiova trieda. Ak by chceli automat s nizsimi odpormi = nizsia spotreba tak ho nedaju do Astry ale do Insignie, lebo im to nikto nekupi. A povedzme si, ze to uz nie je najmladsi automat.
Po dialnici ak idem tak pri 140km/h na budiku spotreba 6,4 - 6,6. Pri 100 - 110km/h 5,6 - 5,9.
Otas ber to tak, ze aj ked tam je 6 stupnov tak je to predsa len automat a ten ma uplne ine odpory ako manual. A dalsia vec je ta, ze to nie je nejaka premiova trieda. Ak by chceli automat s nizsimi odpormi = nizsia spotreba tak ho nedaju do Astry ale do Insignie, lebo im to nikto nekupi. A povedzme si, ze to uz nie je najmladsi automat.
Midzi vzdyt v pohode, ja to sem dal jen pro info aby vsichni videli jak se vec ma.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ahoj kolego Miloshi,no nerozumím tomu,proč v této sekci nemám co hledat??Když mrknu do té dle Tebe správné,tedy diesel manuál,tak tam vidím spoustu Tvých poznámek Za další,ty tabulky jsou naprosto k smíchu,protože v reálu to je pokaždé úplně jinak,ale to ví prakticky každý No a celkově nějak nechápu Tvoji reakci,neměl jsem v úmyslu srovnávat Tvou spotřebu s dieslem a celkově jsem neměl na mysli nic špatnýho.Jen jsem vyjádřil svůj názor a od toho snad forum je,nakonec adminovi snad význam slova forum určitě vysvětlovat nemusím :?:Jen mě prostě při průměru 55km/h spotřeba 8l dojde hrozná,nic víc.Když porovnám ostatní spotřeby v benzín sekci,tak je jich tam spousta lepších s mnohem větším rychlostním průměrem.A tot vše,nic víc,nic mín
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Jasny, tak snad uz me znas za ty roky a vis ze ne ne vse myslim smrtelne vazne, sranda musi byt i tady na foru.
Jinak pokud by ta o trosku vyssi spotreba byl jediny "problem" ktery s hackem budu mit a vydrzi mi jeste aspon 100t km pak by to bylo super
Ale auto jsem si kupoval s tim ze to bude vic papat proti manualu ale poroste ten komfort je k nezaplaceni A s mym najezdem to neresim, samozrejme dat rocne 30t a vic pak uz bych mel naftu taky ale kdyz najedu polovinu a z toho 80% po meste pak neni co resit, kor kdyz to mam 5 km do prace z kopce
Jinak pokud by ta o trosku vyssi spotreba byl jediny "problem" ktery s hackem budu mit a vydrzi mi jeste aspon 100t km pak by to bylo super
Ale auto jsem si kupoval s tim ze to bude vic papat proti manualu ale poroste ten komfort je k nezaplaceni A s mym najezdem to neresim, samozrejme dat rocne 30t a vic pak uz bych mel naftu taky ale kdyz najedu polovinu a z toho 80% po meste pak neni co resit, kor kdyz to mam 5 km do prace z kopce
Tak konecne som sa dostal k prepocitaniu realej spotreby podla tankovania a najazdenych km. Ostal som dost sklamany z presnosti pp. Podla neho je to 6,8l/100km
Km si zapisujem od 23.6. Od toho datumu najazdenych 4636km po posledne tankovanie. Ked to tak zhrniem tak je to cca 70% mesto ostatne mimo mesta. Samozrejme ako pisem hore skoro stale pustena klima az na posledne 2 tyzdne.
Vysledok je zatial 6,34l/100km
K tomu nie je co dodat
Km si zapisujem od 23.6. Od toho datumu najazdenych 4636km po posledne tankovanie. Ked to tak zhrniem tak je to cca 70% mesto ostatne mimo mesta. Samozrejme ako pisem hore skoro stale pustena klima az na posledne 2 tyzdne.
Vysledok je zatial 6,34l/100km
K tomu nie je co dodat
Dobre pane kolego ale o to vic nechapu ze nekdo ma stejnou spotrebu s manualem