Spotřeba s automatem
Re: Spotřeba s automatem
Milosh: Stejne mi smysl tohoto tematu unika - pokud chcete srovnavat spotrebu v ramci automatickych prevodovek, tak by se melo tohle tema rozdelit na 2 - benzin a nafta.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
- Reklama
Vstoupil jsi na zapovězené území - zemřeš smrtí "bongo-bongo"
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
ale najprv ho budeme mucit mucenim zvanym budik ( ci ako to bolo)
slušný údaj, ale na dálnici se to asi zvedne.Habin píše:Tak jsem dotankoval a výsledek je:
BC 6,7 l/100km
skutečná spotřeba 45,52l/678km = 6,71l/100km
Těch 6,7 je pří jízdě 70% město, 30% okresky. Klima pořád zapnutá.
Já mám za posledních cca 1000 km 7,7l/100km. Většina je z Prahy a okolí + výlet Děčín a Hřensko, Dvůr Králové
Naposledy upravil(a) Zafra dne 17 čer 2011, 22:00, celkem upraveno 1 x.
Zafira B 1.8 Easytronic, 2007
Rozdeleni na naftu-benzin mozna casem udelam, zatim nas tady stejne automatovych moc neni ![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Mate nekdo srovnani kolik treba at uz benzin nebo nafta papa cestou na dovcu treba CR-Chorvatsko? A treba hacko vs. Zafira? Jen pro info, benzinova zafa asi bude papat dost kdyz jede 130km/h diky te vysce proti hacku.
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Mate nekdo srovnani kolik treba at uz benzin nebo nafta papa cestou na dovcu treba CR-Chorvatsko? A treba hacko vs. Zafira? Jen pro info, benzinova zafa asi bude papat dost kdyz jede 130km/h diky te vysce proti hacku.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Miloshi když jedo do 130 tacho, tzn. cca 120 tak mám spotřebu těsně nad 7lmilosh píše:A treba hacko vs. Zafira? Jen pro info, benzinova zafa asi bude papat dost kdyz jede 130km/h diky te vysce proti hacku.
Zafira B 1.8 Easytronic, 2007