Kde a co tankujete?
Re: Kde a co tankujete?
Colli: No moment, vyhrevnost a oktanove cislo jsou 2 rozdilne na sobe nezavisle veci. Nikde neni napsano ze premiovy benziny maji i vyssi vyhrevnost.
Viz. http://cs.wikipedia.org/wiki/Benz%C3%ADn
Otas: ... a ani nehori dyl.
Oktanove cislo souvisi s odolnosti proti detonacnimu zazehu (predcasnemu) a tedy s efektivitou motoru v zavislosti na kompresnim pomeru.
Viz. http://cs.wikipedia.org/wiki/Benz%C3%ADn
Otas: ... a ani nehori dyl.
Oktanove cislo souvisi s odolnosti proti detonacnimu zazehu (predcasnemu) a tedy s efektivitou motoru v zavislosti na kompresnim pomeru.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
- Reklama
Ja ted kupuju u pumpy benzin za cca 28 Kc/litr Takze me nak ta ofiko cena benalu moc netrapi
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
sestrojils stroj času a jezdíš tankovat do roku 2009??
benzin kupuju v Polsku 5.58zl x 5.90kc tehle sproste vlade nebudu platit takovou cenu ........
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
Cheche beru benzin pres kamose firmu, tak mi ho nechava bez DPH
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Jarousi do sz info kam zajet pro to beno
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jeden z mnoha danovych podvodu v CR......... pak to tak vypadabeavis píše:Cheche beru benzin pres kamose firmu, tak mi ho nechava bez DPH
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
Cheche tak tak, preci jim to nedame
Jen at si kamos dava bacha ja mel ted pohovor na financaku ze prej mam nejakou velkou spotrebu a pak si moc zahrnuju ale byly tam rozumny urednici
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006