Kde a co tankujete?
Re: Kde a co tankujete?
Pani a nepocujete iny zvuk motora ked natankujete iny benzin. Na moje astre je velky rozdiel aky benzin natankujem.
Zatial sa mi najviac pozdava slovnaft a omw. So shellkou som nebol spokojny aj ked dost vela ludi si ten benzin chvali.
A to uz s mojou astrou jazdim dva a pol roka a 50000km.
Zatial sa mi najviac pozdava slovnaft a omw. So shellkou som nebol spokojny aj ked dost vela ludi si ten benzin chvali.
A to uz s mojou astrou jazdim dva a pol roka a 50000km.
OPEL ASTRA H 1,4 16V 66kW Z14XEP
- Reklama
Len Shell. Moje Fko nemalo za svojich 9 a pol roka nič iné a som spokojný. Na Slovnaft nechodím (okrem služobných) od kedy mi ešte vo Favorite zamrzol 2x benzín.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Za sebe bych rekl ze nejlip v CR vychazi kvalitou OMV Shell je draha a kvalita nic moc, overeno nekolika auty, prevazne ale benzin.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ja tankuju naftu na Agipu
Snažím u OMV, což se mi v drtivé většině daří, protože ji mám po cestě ze školy.
Snažím se teď poslední dobou Agip. celkem slušná spotřeba. Jinak omw, nebo shell.
V Rajchu když potkám tak rád zajedu na Aral.
U nás ještě semtam lukoil. (Jet)
V Rajchu když potkám tak rád zajedu na Aral.
U nás ještě semtam lukoil. (Jet)
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
Na Aral jsem taky jezdil než ho prodali OMW. Ale v létě v Německu jsem se tam stavil. Nevím proč, ale jejich pumpy jsou mi sympatické
Jo Aral, škoda že se stáhli z trhu...
Stále se snažím tankovat u Benziny, TOP Q + cmrndám VIF, vyzkoušel jsem ten nový Agip na radu kolegy a musím říct, že motor šel tišeji, ale zdálo se mi, že stoupla trošku spotřeba...
Stále se snažím tankovat u Benziny, TOP Q + cmrndám VIF, vyzkoušel jsem ten nový Agip na radu kolegy a musím říct, že motor šel tišeji, ale zdálo se mi, že stoupla trošku spotřeba...
Ja tankujem len Vervu v CZ.....teraz som chcel skúsiť rakúsku OMV...ale asi ostanem u tej Vervy..lebo 100% spokojnost.
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Já sem tankovala vždycky u Shellky, protože jsem sbírala body..teď už tam nejezdim a jedu radši o kilometr dál k Benzině, kde tankuju Top Q diesel. Ale rozdíl nepociťuju. Ale pokud to tomu autíčku apson svědčí, ráda se projedu. Ale u nás maj teď nějaký podivný stojany, nejde to normálně zacvaknout, vždycky sem si tu pistoli cvakla a nechala nádrž se naplnit, na první cvankutí pistole to bylo vždycky kolem 45 litrů, to jsem nechala. Ted mi to vycakávalo furt, tak sem to pořád stlačovala ručně a nacpala jsem tm tímhle únavym způsobem asi 48 litrů, tak jsem to možná trochu přeplnila...A pak se mi ještě zasekla hadice v nádrži , nějakej blbej den asi.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW