Spotřeba s automatem
Re: Spotřeba s automatem
Ahoj pánové....já jsem teprve začátečník v plenkách....Takže zkouším, co to dá a že ten 1,8 16V (103kW) umí.....atd atd atd.....
Nicméně zatím bez PP jsem tak "byj voko" vysledoval, že jezdím tak kolem 10l/100 Něco je asi špatně
Nicméně zatím bez PP jsem tak "byj voko" vysledoval, že jezdím tak kolem 10l/100 Něco je asi špatně
- Reklama
Kazdopadne spotreba s timto motorem v manualu po meste nebude o moc mensi kdyz se na to slapne
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jezdím hlavně město :-/ mám ji 14 dnů a za tu dobu sem měl 2 cesty mimo město...dovoz z bazaru a jedna cesta ke známejm
A kucí....těm 140-ti koníkům nějak zatím nedokážu odolat
A kucí....těm 140-ti koníkům nějak zatím nedokážu odolat
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
tak to joo, po 14 dnech jízdy ve městě a s novým autem se 140k motorem, to se potom nediv té spotřebě až se vyblbneš, půjde to dolů, nebooj
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Už abych se radši vyblbnul...při cenách beznínu mě to pomalu přestává bavit )))))
Snad se uklidním brzo
Snad se uklidním brzo
Vy co nemate automat sem vubec nepiste mate svoje tema kde se muzete predhanet ze vam dyzl zere litr na sto
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Já mám krátkou Astru H 1.8 Automat, 125k, a dnes jsem jel klidných 150km tak mezi 80 - 100km/h, většinu na tempomat, a dal jsem to za 6,4l/100km, což je fakt příjemný... Ale je pravda, že u těch benzínů to pak nad stovku dost stoupá, za dálnici Praha - Brno ve 140km/h a s tempomatem jsem zaplatil daň v podobě 10,4l/100km...
Mimochodem, spousta lidí už tady chválila RomanaK, tak se musím také přidat - našel mi pár vhodných aut na netu, já si vybral zlatou Astru ve Frankfurtě (zlato nebo zlatou barvu nemusím, ale to auto je fakt krásný), zajeli jsme pro ní, a teď už se hrdě a natěšeně vozím... O tom, že jeho servisní péče je stoprocentní, asi ani psát nemusím, rozumí tomu, a je neskutečně ochotný, kluk jeden brněnská...
Mimochodem, spousta lidí už tady chválila RomanaK, tak se musím také přidat - našel mi pár vhodných aut na netu, já si vybral zlatou Astru ve Frankfurtě (zlato nebo zlatou barvu nemusím, ale to auto je fakt krásný), zajeli jsme pro ní, a teď už se hrdě a natěšeně vozím... O tom, že jeho servisní péče je stoprocentní, asi ani psát nemusím, rozumí tomu, a je neskutečně ochotný, kluk jeden brněnská...
Vitej kolego, tak to mame stejny motor, ale ta spotreba se mi nezda na dalnici tos musel pekne valit, taky mam auto kus od Frankfurtu a tech 600km ktery jsem jel domu jsem dal za 7l v prumeru a to byl tempomat zapnuty celou dobu a prumerna rychlost 120-130km. Pravda ze to bylo na nemecky benzin a s nim to jelo fakt lip
ja som napr presiel usek usti nad labem bratislava tachometrovych 140 so spotrebou 7,4
mam stary automat x20xev. spotreba je v pohode, pokial ides nad 60.
v meste cca 11-13 litrov pri kludnej jazde. tu si myslim, ze by to mohlo byt lepsie, ale prisudzujem to veku
takze daddy ja to nevidim v poriadku, tie tvoje dialnicne cisla
mam stary automat x20xev. spotreba je v pohode, pokial ides nad 60.
v meste cca 11-13 litrov pri kludnej jazde. tu si myslim, ze by to mohlo byt lepsie, ale prisudzujem to veku
takze daddy ja to nevidim v poriadku, tie tvoje dialnicne cisla
vectra b, mondeo mk. 2
Teď napíšu dojem, který jsem chtěl napsat už do prvního příspěvku, ale nechtěl jsem být za blba. Raději se nazvu laikem ale nemohlo to být třeba tím, že to auto v tom bazaru stálo tři měsíce? A kdo ví, možná i víc, já ho kupoval 4.12.09 s 83.900km a STK bylo v Německu dělané v září v 83.600km, takže za tři měsíce auto najelo pouhých 300km, a to netuším, kolik tam stálo předtím...
Pač musím přiznat, že mám dojem, jakoby se to auto po delší pauze znovu zajíždělo a spotřeba se lepšila. Jak mi RomanK hned po dovozu aktivoval palubní počítač, tak BC1 nuluju pokaždé, jak natankuju, ale BC2 nenuluju, mám tam 4500km a průměr 8,4l co mi přijde už celkem příjemný. Každopádně jak pojedu po novém roce další dálnici, tak to schválně dám ve 140km/h a hodím sem údaj...
Pač musím přiznat, že mám dojem, jakoby se to auto po delší pauze znovu zajíždělo a spotřeba se lepšila. Jak mi RomanK hned po dovozu aktivoval palubní počítač, tak BC1 nuluju pokaždé, jak natankuju, ale BC2 nenuluju, mám tam 4500km a průměr 8,4l co mi přijde už celkem příjemný. Každopádně jak pojedu po novém roce další dálnici, tak to schválně dám ve 140km/h a hodím sem údaj...